Local kombat la iarba verde: pentru bani, dar si pentru fani! VEZI VIDEO!

Ultima actualizare: 03-10-2012 12:16

Plictiseala si dorinta de a castiga un ban in plus au dus la aparitia unui nou sport national: Local Kombat la iarba verde!


Pe internet au fost postate aproape simultan, dar de catre persoane diferite, imagini cu tineri care se bat in mod organizat. Si in primul, si in al doilea caz, iarba verde tine loc de ring. Actiunea se petrece in doua localitati diferite, aflate la sute de kilometri distanta.

Pana aproape de final, unul dintre "meciuri" pare sa fie doar o harjoneala intre amici sau cel mult o repriza de lupte de greco-romane. Numai ca episodul se termina cu unul dintre protagonisti lovindu-l repetat pe celalalt, cu pumnul in figura.

In al doilea caz, combatantii sunt mult mai determinati. Asta si pentru ca, se pare, miza luptei ar fi 500 de euro.  Desi unul dintre ei ia treaba in serios, purtand chiar manusi de tipul celor din MMA (Mixed Martial Arts), meciul se termina oarecum nedecis. Cu cel putin o arcada sparta, insa...

Prea ocupati sa pozeze in luptatori profesionisti, cei implicati nu realizeaza ca risca mai mult decat o banala amenda. Desi au un public inflacarat, nu au pe nimeni care sa le ofere asistenta medicala, iar orice lovitura risca sa aiba urmari grave, atat pentru cel care o primeste, cat si pentru cel care o lanseaza.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO