Bucuresti: capitala europeana a cainilor vagabonzi! VIDEO

Ultima actualizare: 23-10-2012 22:11

O haita formata din aproximativ 14 maidanezi a invadat pur si simplu, zilele trecute, o benzinarie din Bucuresti. Imaginile au fost filmate de un utilizator al site-ului www.stirileprotv.ro, care sustine ca intamplarea a avut loc in sectorul 4.

Bucurestiul are pretentia, cel putin la nivel de capitala a unui stat membru UE, ca este un oras administrat dupa standardele europene.

Legislatia, fondurile folosite pentru unele lucrari de reabilitare sau chiar atitudinea unora dintre edilii Bucurestiului - toate sunt "armonizate" european, asa cum ne recomanda oficialii UE.

Cu toate acestea, Bucurestiul mai are foarte mult de recuperat pana cand sa se prezinte ca unul dintre orasele "civilizate" ale Europei.

Starea infrastructurii rutiere este una din principalele probleme ale capitalei Romaniei, urmata la scurta distanta de un alt esec al administratiei locale de dupa 1989: cainii vagabonzi.

In imaginile video filmate de Manuela, un utilizator al site-ului www.stirileprotv.ro, se vede cum o haita de aproximativ 14 caini "fara stapan" ocupa spatiul unei benzinarii din Bucuresti.

Norocul Manuelei a fost ca toti cainii erau probabil satui, pentru ca daca ar fi fost flamanzi ...nu se stie daca mai vedeam aceste imagini cu “cei mai buni prieteni ai omului.”

Ai imagini care pot deveni o stire? Trimite-le pe www.stirileprotv.ro iar noi le vom publica.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO