Romanii o fac mai usor pe Internet! Shoppingul online

Ultima actualizare: 01-07-2012 16:18

Internetul nu mai reprezinta pentru nimeni o noutate, ba mai mult, din ce in ce mai multe persoane petrec ore in sir in spatiul virtual, bucurandu-se de aceleasi lucruri ca si in realitate.

Pentru ca Internetul a devenit din ce in ce mai popular, magazinele si-au adaptat ofertele in functie de preferintele consumatorilor. Astfel din ce in ce mai multe magazine isi vand produsele si online.

De la pantofi, la dulciuri, de la accesorii si produse pentru machiat, la adevarate piese de mobilier, toate isi gasesc locul printre site-uri si forum-uri de discutii. Am gasit si un blog care te trimite la toate magazinele, incepand de la gadgeturi, produse unicat, cadouri si pana la outlet-uri de incaltaminte, imbracaminte si chiar cizmarii online!

Shopperul online este o persoana tanara, 20-35 ani, care uraste productiile in masa, deci vrea sa fie cat mai cool si iubeste accesoriile unicat, pretuieste timpul mai mult ca orice si este mereu la curent cu ultimele tendinte de pe piata.

Desigur sunt si sceptici cu privire la siguranta shoppingului pe Internet: daca nu se potriveste marimea, daca materialul nu este cel dorit, daca tivul este descusut sau pur si simplu: daca hackerii imi golesc cardul!? Pentru toti ceilalti: la cat mai multe clickuri!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO