Revista presei: Zeta Jones, in China, la golf. Michael, in NY se reface

Ultima actualizare: 10-04-2012 07:23
Catherine Zeta Jones

Sa-l fi uitat oare frumoasa bruneta pe sotul sau, atat de incercat in ultima perioada? Catherine Zeta Jones se afla in China, la un turneu de golf la care participa in fiecare an, in timp ce Michael se lupta sa isi revina dupa tratamentul avut,

RadarOnline: Zeta-Jones a fost fotografiata in timp ce se antrena inaintea inceperii jocului oficial de golf, care are loc la Haikou, China. Intrebata cum se mai simte sotul ei si cum de se afla la atatia kilometri departare, aceasta a replicat: "Trebuie sa ma ocup acum de afacerile familiei. Mai mult, recunoaste ca golful o face sa mai uite de problemele pe care le are.

Hollywood News: George Clooney, regizor si protagonist al filmului "Ides of March" Producatorii filmului sunt companiile Exclusive Media Group si Cross Creek Pictures, George Clooney si Grant Heslov, prin casa de productie Smoke House Pictures, si Appian Way Prods, compania lui Leonardo DiCaprio. Din distributia peliculei vor face parte, alaturi de Clooney, actorii Ryan Gosling, Paul Giamatti, Marisa Tomei si Evan Rachel Wood.

UK Today: Miss World 2010: 120 de candidate, Miss Norvegia este considerata favorita Dupa un sejur de aproape o luna in China, in timpul careia candidatele au vizitat stadionul "Cuib de pasare", celebrul stadion olimpic din Beijing, si au participat la numeroase sedinte de shopping in metropola Shanghai, concurentele au ajuns in cele din urma in statiunea balneara Sanya, unde va avea loc, sambata, finala concursului Miss World 2010. Norvegiana Mariann Birkedal, in varsta de 23 de ani, care a obtinut un loc in finala acestui concurs si a castigat deja titlul preliminar Top Model, este favorita caselor de pariuri in cursa pentru titlul Miss World 2010.

Telegraph: Batman revine!  "The Dark Knight Rises" va intra in cinematografe pe 20 iulie 2012. Ignorand noul curent 3D de la Hollywood, Christopher Nolan a declarat ca nu intentioneaza sa foloseasca aceasta tehnica la realizarea filmului. Potrivit lui Nolan, a fost semnat un acord cu Warner Bros. potrivit caruia filmul nu va fi 3D, a declarat cineastul. Nolan nu vrut sa dezvaluie distributia filmului, dar a precizat ca de aceasta data in film nu se va regasi Riddler, unul dintre personajele negative din celelalte pelicule.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO