Revista presei: Uite cum arata "cartierul" permanent al oamenilor pe Marte!

Ultima actualizare: 08-10-2012 10:25
Colonizare Marte

NASA planuieste sa trimita o misiune de astronauti care sa ramana in permanenta pe Planeta Rosie. In aceasta misiune vor fi incluse mai multe navete spatiale care vor sta pe Marte mai bine de 100 de ani.

Daily Mail: Ambitiosul proiect, cunoscut sub numele de "Proiectul de 100 de ani", se materializeaza prin trimiterea astronautilor de pe Terra pe Marte, in vederea colonizarii acestei planete. Directorul NASA, Pete Worden, a declarat ca deja a primit 1 milion de dolari din donatii pentru a demara acest proiect. (sursa foto: DailyMail.co.uk)

CNN: Osama ben Laden avertizeaza Parisul, intr-un nou mesaj audio Liderul retelei Al-Qaida, Osama ben Laden, a lansat o avertizare la adresa Frantei si a justificat luarea de ostatici francezi in Sahel, intr-un nou mesaj audio, difuzat miercuri de postul de televiziune Al-Jazeera. Potrivit Al-Jazeera, ben Laden a cerut retragerea Frantei din Afganistan. "Singurul mod de a va pastra securitatea este de a va retrage din razboiul (fostului presedinte american George W.) Bush in Afganistan", a afirmat el intr-un mesaj din care postul de televiziune Al-Jazeera a difuzat mai multe fragmente. Aproximativ 3.750 de militari francezi sunt stationati in Afganistan.

Interfax: Ancheta penala la o manastire din Rusia, dupa ce mai multi orfani au raportat abuzuri "Pentru a asigura verificarea completa si obiectiva a argumentelor reclamantilor si pentru a elucida toate circumstantele, a fost demarata o ancheta penala, in baza articolului 127 din Codul Penal rus (sechestrarea unui minor)", a afirmat, miercuri, Vladimir Markin. La inceputul lunii octombrie, mai multi orfani de la manastirea Sviato-Bogoliubski au raportat probleme cu care s-au confruntat in timpul sederii lor la manastire, referitoare la o posibila incalcare a drepturilor lor.

The Independent: Castigator la loterie britanic, gasit spanzurat de iubitul sau Un britanic care a castigat aproape 900.000 de lire sterline la loterie, in 2005, a fost gasit spanzurat in casa de iubitul sau, cu care locuia si despre existenta caruia familia sa nu stia. Richard Lang (31 de ani) a fost gasit spanzurat in casa sa din Leicestershire, in 18 mai. Cadavrul a fost gasit de Joshua Jones, iubitul acestuia, care locuia in aceeasi casa cu el. Desi Lang a castigat aproape 900.000 de lire sterline la loterie, in 2005, el a continuat sa lucreze la administratia apelor din Marea Britanie si isi tinea secreta viata privata fata de cei apropiati.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO