Si-a ucis copilul, dupa ce l-a bagat in masina de spalat


Ultimul update: Joi 11 Octombrie 2012 15:05
Data publicarii: Luni 08 Noiembrie 2010 00:00
Categorie: Revista Presei
Politisti SUA

Drogata, lipsita de orice spirit matern, o femeie din Bartlesville, Oklahoma si-a bagat fetita de doar 10 zile in masina de spalat, impreuna cu mai multe haine murdare.

The Sun: Grozavia a fost descoperita de o matusa, care a deschis masina de spalat pentru a pune hainele la uscat. Micuta a fost pur si simplu spalata, stoarsa si invartita la peste 600 de rotatii pe minut, timp de 40 de minute, cat a durat programul selectat de femeie. Politistii si paramedicii veniti la fata locului au fost socati sa o gaseasca pe micuta in masina de spalat, alaturi de rufele murdare. Chiar si cei mai experimentati detectivi au plans cand au vazut cele intamplate.

CNN: Incidente intre politie si militantii ecologisti germani, soldate cu raniti si arestari Politia germana a intervenit din nou impotriva manifestantilor ecologisti care se opun unui transport de deseuri nucleare, mai multe persoane fiind ranite in urma incidentelor produse in apropiere de Harlingen, in nordul Germaniei. "In jurul orei 15.00, circa 1.000 de persoane au atacat fortele de ordine aflate pe calea ferata la Harlingen", la circa 20 de kilometri de Dannenberg, punctul unde containerele cu deseuri tratate urmeaza sa fie transbordate in camioane, pentru a fi transportate la depozitul Gorleben, a declarat un purtator de cuvant al politiei. "Politistii au ripostat, cu ajutorul bastoanelor si al tunurilor cu apa", a adaugat el.

The Guardian: Proteste violente, la Seul, fata de organizarea summitului G20 Sindicalisti si alti activisti - aproximativ 20.000 de persoane potrivit politiei si 40.000 conform organizatorilor - au scandat sloganuri impotriva G20 in fata Primariei din Seul. "Nu vom lasa niciodata 20 de tari din elita sa decida viitorul lumii", au declarat organizatorii, printre care figureaza si Confederatia sindicatelor sud-coreene. Incidente violente s-au produs in momentul in care mii de manifestanti au incercat sa sparga barajele fortelor de ordine pentru a merge spre centrul orasului.

The Telegraph: Barack Obama cere eliberarea unei figuri emblematice a opozitiei din Myanmar Alegerile din Myanmar sunt "oricum, numai libere si corecte", a spus Obama. "De prea mult timp, poporului din Myanmar i se refuza dreptul de a-si decide propriul destin", a adaugat el, intr-un discurs sustinut in fata studentilor indieni la Bombay. Regimul din Myanmar a organizat duminica primele alegeri din ultimii 20 de ani, denuntate de Occident drept o mascarada, in absenta lui Aung San Suu Kyi, consemnata la domiciliu. "Reluam apelurile adresate autoritatilor pentru eliberarea imediata si neconditionata a lui Aung San Suu Kyi si a tuturor detinutilor politici", a spus Obama.

Sursa: Pro TV

Din spatele cortinei. Cine vrea sa scada leul
Accesul la Facebook, blocat! Vezi in ce conditii
Rezolvarea unei probleme de matematica iti poate aduce 1 milion de dolari
Accesul la Facebook, blocat! Vezi in ce conditii
Rezolvarea unei probleme de matematica iti poate aduce 1 milion de dolari
VIDEO PROTVPLUS.RO