Revista presei: Sheen, internat de urgenta la clinica de dezintoxicare

Ultima actualizare: 11-07-2012 00:20
Charlie Sheen

Dupa o excursie plina de nebunii, la New York, completata de o aventura cu o prostituata, Charlie Sheen a ajuns de urgenta la clinica de dezintoxicare.

RadarOnline: "Charlie Sheen se intoarce la clinica de dezintoxicare!", a declarat o sursa din apropierea artistului. Starul din "Doi barbati si jumatate" a petrecut impreuna cu o prostituata la un hotel din NY, insa a intrat in panica, atunci cand si-a dat seama ca ii lipseste portofelul si a acuzat-o pe aceasta ca i l-a furat. Aceasta s-a dus si l-a reclamat la receptie, iar bodyguarzii au intrat in camera actorului si l-au gasit inconstient, sunand la salvare. 

Celebs: Ozzy Osbourne nu imbatraeste niciodata: e inrudit cu omul de Neanderthal Muzicianul britanic a declarat intr-un interviu recent ca genele sale "super-umane" l-au ajutat sa ramana sanatos, in ciuda exceselor comise de-a lungul multor decenii. Aceasta afirmatie a rockerului britanic pare sa fie adevarata, cercetarile stiintifice confirmand teoria potrivit careia Ozzy Osbourne are un arbore genealogic destul de "special". Cercetatorii care au studiat ADN-ul muzicianului au descoperit faptul ca acesta este un descendent al omului de Neanderthal.

MTVVal Kilmer, intr-un thriller cu accente horror regizat de Francis Ford Coppola Acest proiect cinematografic este un thriller cu accente horror. Val Kilmer va interpreta rolul unui scriitor si ii va avea colegi de distributie pe Elle Fanning si Bruce Dern. Filmul va fi realizat pe baza unui scenariu scris de Francis Ford Coppola. Filmarile au inceput in aceasta saptamana la proprietatea pe care cineastul american o detine in Napa (California).

Telegraph: Pamela Anderson, invitata sa vorbeasca la Oxford despre vegetarianism Actrita canadiana a fost prezenta la aceasta reuniune in urma unei invitatii primite de la Oxford Union, o organizatie studenteasca specializata pe organizarea unor dezbateri pe teme diverse. Inainte de inceperea discutiilor, Pamela Anderson le-a prezentat studentilor prezenti in aula Universitatii Oxford o inregistrare video folosita in campaniile pentru drepturile animalelor. In varsta de 43 de ani, actrita canadiana a discutat cu studentii britanici o serie de subiecte legate de ecologie si moralitate.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO