Revista presei: Schimbari climatice catastrofale! Vremea a luat-o razna!

Ultima actualizare: 03-11-2012 09:13
Gulfstream

In filmul The Day After Tomorrow curentul nord-atlantic inceteaza sa mai "functioneze", iar acest lucru opreste caldura sa ajunga in Europa si coasta de nord a Americii. Rezultatul: o noua era glaciara.

Vine cea mai grea iarna din ultimii 1.000 de ani!

Prison Planet: Pe 29 august, Lord Stirling a publicat un raport infricosator potrivit caruia curentul nord-atlantic nu ar mai exista, iar principala cauza care ar fi dus la acest dezastru ar fi revarsarile de petrol din Golful Mexic.

Potrivit Dr. Zangari, catastrofa din Golful Mexic a facut ca apele din acea zona sa fie cu 7 grade celsius mai calde in luna iulie decat de obicei, iar acest lucru a dus la disparitia curentului nord-atlantic.

Functionarea normala a curentului Gulfstream in 2004

Situatia din 2010

Efectul imediat al acestei catastrofe sunt temperaturile scazute care s-au inregistrat in perioade neobisnuite. Ca un exemplu care sa sustina aceasta teorie au fost ninsorile care s-au inregistrat in tari precum Brazilia - unde a nins in mijlocul verii, pe 5 august, Norvegia a inregistrat prima ninsoare in mijlocul verii, pe 29 august, in Rusia, dupa ce incendiile au facut prapad a nins inainte de vreme, Australia a inregistrat cea mai rece vara din ultimii 35 de ani.

Mai multi cercetatori au confirmat teoria potrivit careia o noua era glaciara si schimbari climatice dramatice vor avea loc in viitorul apropiat.

Reuters: 14 oameni care protestau impotriva Coranului, ucisi in Kashmir, India Politia a impuscat 13 protestatari, dupa ce musulmanii au incendiat o scoala crestina si mai multe cladiri guvernamentale, ca urmare a informatiilor ca mai multe copii ale Coranului au fost distruse in Statele Unite. Cea de-a 14-a victima este un politist ucis cu pietre de catre demonstranti.

CNN - Masuri de austeritate si in Cuba. 500.000 de bugetari, concediati Cuba a anuntat ca va disponibiliza cel putin 500.000 de lucratori din sistemul de stat in urmatoarea jumatate de an si in acelasi timp va permite crearea mai multor slujbe in sectorul privat, cu scopul de a stimula economia. Presedintele Raul Castro a anuntat disponibilizarile inca din luna august, insa afirmase ca acestea vor fi operate intr-o perioada de cinci ani.

AFP: Cei 33 de mineri blocati in Chile incep un antrenament fizic in vederea iesirii din subteran Barbatii blocati la 700 de metri in subteran intra "in cea mai dificila etapa", a apreciat ministrul chilian al Sanatatii, Jaime Manalich, in opinia caruia, "dupa patru sau cinci saptamani de viata in izolare" vor "aparea angoase, vor cunoaste urcusuri si coborasuri". "Noi suntem pregatiti sa le sustinem moralul", a spus el. "Am convenit asupra unui (program de) antrenament fizic, o activitate importanta pentru a-i pregati de iesire", a declarat ministrul pentru presa, in apropiere de mina San Jose (nord).

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO