Revista presei: Moni, la plimbare cu decapotabila prin L.A

Ultima actualizare: 01-10-2012 20:36
Monica Columbeanu

Monica Columbeanu nu a fost singura in excursia din SUA, alaturi de vedeta fiind Irina, fiica ei, si mama sa. Cele trei s-au relaxat impreuna cu o prietena a vedetei.

Libertatea: Monica Columbeanu nu a uitat insa sa se si distreze. Astfel, intr-o masina decapotabila alba, “Diva de la Izvorani” s-a plimbat pe Hollywood Boulevard din Los Angeles. Pentru a nu-si iesi din forma si pentru a scapa de posibilele kilograme acumulate prin restaurantele de lux din L.A., Moni a facut gimnastica si a inotat in piscina casei.

Click: Cand cu una, cand cu alta! Bote vrea sex o noapte cu Bianca, o noapte cu Violeta Incurcate sunt caile amorului, mai ales cand protagonisti sunt excentricul Catalin Botezatu (42 de ani), rasfatata Bianca Dragusanu (28 de ani) si misterioasa Violeta Babliuc (25 de ani). In aparenta, situatia pare simpla: Bote s-a despartit de Bianca si a inceput o relatie cu Violeta, castigatoarea de la „Burlacul" (Antena 1), insa in realitate cele doua tinere stau la panda, cu gherutele bine ascutite.

CancanMaria Marinescu are patru doctori in patru tari In luna decembrie, Maria Marinescu isi va strange in brate primul copil. Desi vedeta este insarcinata, aceasta si-a ferit burtica de ochii curiosilor si a evitat in mod constant sa confirme informatia. In urma cu cateva zile insa, paparazzii au obtinut  dovada. Pantecul ei, bine rotunjit, nu mai poate fi mascat nicicum. Sarcina Mariei a intrat deja in sapte luni si, cu toate acestea, viitoarea mamica nu se grabeste sa amenajeze camera copilului, desi bate in lung si in lat magazinele de mobila.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO