Revista presei: Mike Tyson dat in judecata pentru 25 de mil. de dolari!

Ultima actualizare: 24-04-2012 05:10
Mike Tyson

Se pare ca "batausul" si-a gasit nasul! Un fotograf il da in judecata pe Mike Tyson si ii cere despagubiri de 25 de milioane de dolari, dupa ce boxerul l-a lovit pe fotograf in timpul unei altercatii petrecute pe aeroportul LAX.

RadarOnline: Antonio Echevarria l-a dat in judecata pe Mike Tyson la Curtea Superioara din L.A. acuzandu-l pe boxer ca l-a amenintat cu moartea, dupa ce l-a si lovit in timpul unei altercatii petrecute pe aeroportul din Los Angeles. Fotograful cere daune de 25 de milioande de dolari lui Mike Tyson, pe care il acuza ca i-a provocat rani pe fata, pe maini si spate in urma loviturilor.

Los Angeles Times: E oficial! Angelina Jolie a obtinut o noua autorizatie de filmare in Bosnia "Tocmai am obtinut o noua autorizatie de filmare. Vom putea, in sfarsit, sa ne reluam activitatea si sa filmam in intervalul de timp prevazut si in locurile pe care le-am ales", in apropiere de Sarajevo si in centrul Bosniei, a declarat Edin Sarkic, unul dintre producatorii executivi ai acestui proiect. El a precizat cu aceasta ocazie ca filmarile pentru secventele turnate in Bosnia vor incepe in jurul datei de 10 noiembrie si vor dura 15 zile. Filmul prezinta o simpla poveste de dragoste dintre un sarb si o bosniaca, la inceputul razboiului din Bosnia (1992 - 1995) si influenta conflictului asupra relatiei lor.

Hollywood.com: Keira Knightley va juca rolul printesei Diana, intr-un nou film Producatorii de la compania Pathe au inceput deja sa lucreze la acest proiect cinematografic si intentioneaza sa o distribuie pe Keira Knightley, in varsta de 25 de ani, in rolul printesei Diana, iar pe Helen Mirren, in varsta de 65 de ani, in rolul mamei acesteia, Frances Shand Kydd. Potrivit presei britanice, filmul va fi lansat pe marile ecrane in 2011, anul in care printesa Diana ar fi implinit 50 de ani si in care s-ar fi implinit 30 de ani de la casatoria ei cu printul Charles.

Perez Hilton: Copiii lui Michael vor sa rascumpere ferma Neverland Cei doi copii mai mari ai cantaretului american, Prince Michael, in varsta de 13 ani, si Paris Katherine, in varsta de 12 ani, au luat aceasta decizie dupa ce au facut, in urma cu cateva zile, o vizita "secreta" la ferma Neverland, fosta resedinta in valoare de peste 80 de milioane de dolari a starului. Michael Jackson, care a murit in iunie 2009, a fost obligat sa vanda ferma Neverland unui fond de investitii, dupa ce a acumulat datorii imense.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO