Revista presei: Masina cu propulsie umana! Ca pe vremea lui Flinstone!

Ultima actualizare: 03-04-2012 10:10
Human car

Chiar daca unora le aminteste de celebra masina a familiei Flintstone, vehiculul Imagine PS, produs de compania americana HumanCar, e in stare de niste performante interesante.

Daily Mail: Masina este, de fapt, un hibrid; are si posibilitatati de alimentare cu energie de la reteaua de curent electric, dar, in lipsa acesteia, poate merge doar cu "energie umana". Vehiculul e prevazut cu 4 manivele, pe care pasagerii le manevreaza cu o miscare asemenatoare celei de vaslire.

The Guardian: Benji Lanyado, un jurnalist britanic, colaborator pentru paginile de "Calatorii" ale prestigioaselor publicatii "The Guardian" si "The New York Times", a stat cateva zile in Romania. A calatorit cu trenul, s-a oprit la Bucuresti, a incercat sa viziteze mormantul lui Vlad Tepes (eternul "Dracula", pentru strainii in cautare de clisee despre Romania) si a realizat un scurt documentar video pentru site-ul guardian.co.uk. Concluziile lui in urma vizitei "pe fuga" prin Bucuresti, spre Istanbul, nu au fost chiar magulitoare: "e obositor" si "Bucurestiul e un oras cu reputatia unei monstruozitati comuniste".

Sky News: Doi bebelusi mumificati, morti in anul 1930, decoperiti in Los Angeles Trupurile a doi bebelusi au fost descoperite intr-un apartament din Los Angeles unde se pare ca au fost ascunsi timp de 80 de ani. Cei doi bebelusi au fost gasiti intr-un spatiu de depozitare aflat la subsolul apartamentului de catre personalul care facea curatenie. Trupurile erau infasurate intr-un exemplar al ziarului LA Times din 1930.

Ria NovostiRusia isi extinde prezenta militara in Armenia cu inca 24 de ani  Prezenta militara a Rusiei in Armenia se prelungeste cu inca 24 de ani, a declarat miercuri ministrul de externe armean, Eduard Nalbandyan. Tratatul bilateral semnat de cele doua tari in 1995 prevedea existenta bazei militare Gyumri pe teritoriu armean pentru o perioada de 25 de ani, dar prevederea a fost modificata la o perioada de 49 de ani potrivit lui Nalbandyan.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO