Revista presei: Mama lui Michael organizeaza un concert in memoria fiului

Ultima actualizare: 26-03-2012 12:37
Katherine Jackson

Pentru a plati datoriile lasate de fiul ei dupa moarte, Katherine Jackson planuieste sa organizeze un concert pentru a strange fonduri menite sa achite toate platile catre oamentii de la care Michael s-a imprumutat.

Female First: Katherine Jackson - care are custostodia celor trei copii ai lui Michael - se imprumuta de bani de la fiica sa Janet Jackson, pentru ca banii lasati de megastar ca mostenire s-au terminat, mama acestuia incercand sa achite majoritatea datoriilor lasate de fiul ei.

The Telegraph: Lady Gaga e numarul 1! A atins 1 miliard de vizualizari pe Youtube In ultimele luni, excentrica artista americana a avut parte de o concurenta acerba din partea cantaretului canadian adolescent Justin Bieber, insa a reusit sa se impuna in aceasta competitie la sfarsitul saptamanii trecute. Potrivit specialistilor, Justin Bieber va depasi si el granita primului miliard de vizualizari pe YouTube pe parcursul lunii viitoare. Lady Gaga le-a comunicat fanilor ei vestea cea buna prin intermediul unui mesaj postat pe platforma de micro-blogging Twitter, in care a declarat: "Am depasit un miliard de vizualizari pe YouTube, monstruletilor! Daca vom continua sa fim uniti, vom putea face orice! Va numesc regi si regine ai YouTube-ului! Sa fiti uniti!".

MTV: Cantaretul jamaican de muzica reggae Gregory Isaacs a murit la 59 de ani Cantaretul jamaican, cunoscut pentru hitul sau din 1982 intitulat "Night Nurse", a murit luni dimineata, la varsta de 59 de ani. Potrivit BBC Caribbean, Gregory Isaacs, printre poreclele caruia se numarau "Cool Ruler" si "Lonely Lover", a murit in resedinta lui din Londra, din cauza unui cancer la ficat care s-a generalizat. Gregory Isaacs a avut o cariera prolifica, lansand mai mult de 50 de albume in peste patru decenii. Ultimul sau album, intitulat "Brand New Me", a fost lansat in 2008 si a fost bine primit de criticii de specialitate.

Sky News: Trupa Coldplay, lider in topul artistilor a caror muzica are efectul unui somnifer  Sondajul a fost realizat de lantul hotelier Travelodge si include nume sonore in primele 10 pozitii - Barry White, Taylor Swift, dar si W. A. Mozart. Potrivit aceluiasi sondaj, 84% dintre respondenti au afirmat ca muzica reprezinta felul lor preferat de a se relaxa atunci cand merg la culcare. Un expert de la Edinburgh Sleep Centre din Marea Britanie a declarat: "Rezultatele mai multor studii anterioare efectuate pe grupuri diferite de barbati si femei au relevat faptul ca muzica lenta, relaxanta, ascultata inainte de culcare conduce la o serie de beneficii privind somnul. Printre aceste beneficii se numara o durata a somnului mai mare, un numar mai mic de treziri in timpul noptii si scurtarea duratei de timp de care are nevoie o persoana pentru a adormi".

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO