Revista presei:Demi si Ashton isi rezolva problemele din casnicie in Israel

Ultima actualizare: 08-10-2012 02:27
Demi Moore

Confruntandu-se cu ceva probleme in casnicie Demi Moore si Ashton Kutcher s-au decis sa-si rezolve toate neintelegerile in Israel, actorul descriind aceasta calatorie ca pe o "vacanta spirituala".

People: "Vom incerca sa ne reindragostim unul de celalalt in Israel, ne vom distra si ne vom rezolva toate problemele pe care le avem", asta a declarat Ashton Kutcher la plecarea spre Israel, in timp ce se afla pe Aeroportul International din LA. Potrivit unui apropiat al familiei, Ashton va tine si o conferina de presa in Israel.

Miami Herald: Mingea de baschet folosita de Michael Jackson in videoclipul piesei "Jam", vanduta cu 294.000 dolari Aproximativ 400 de obiecte ce au apartinut unor celebritati au participat la aceasta licitatie organizata in Macau. In momentul in care a inceput licitatia pentru obiectele ce au apartinut fostului "rege al muzicii pop", preturile au crescut substantial. Mingea de baschet, produsa de compania Spalding, cu care s-au jucat Michael Jackson si Michael Jordan in 1992, in timpul filmarilor pentru videoclipul piesei "Jam", a fost adjudecata de un cumparator din SUA pentru suma de 294.000 de dolari. Pretul estimativ al acestei mingi era de 600 de dolari.

Hollywoodnews: Al Pacino va juca intr-un film despre producatorul muzical Phil Spector Al Pacino va interpreta rolul legendarului producator muzical Phil Spector intr-un lungmetraj de televiziune. Filmul va spune povestea vietii lui Phil Spector, muzicianul care a produs si inregistrat discurile celebre ale unor trupe si artisti renumiti, precum The Beatles, Cher, Ike, Tina Turner si The Ramones. Filmul despre Phil Spector nu are deocamdata un titlu si se afla intr-un stadiu incipient de productie.

Hollywood Reporter: Festivalul de Film de la Berlin 2011 ii dedica o retrospectiva lui Ingmar Bergman Festivalul International de Film de la Berlin se va desfasura in perioada 10-20 februarie 2011 si ii va dedica o retrospectiva regizorului suedez Ingmar Bergman. Ingmar Bergman, care a murit in 2007, a realizat peste 60 de filme, inclusiv clasicele "Fragii salbatici", care a castigat Ursul de Aur la Berlinala din 1958, "The Silence" (1963), "Scenes from a Marriage" (1973) si "Fanny si Alexander" (1982), care a castigat patru premii Oscar.

The Washington Post: Albertina Walker, supranumita "regina muzicii gospel", a murit la varsta de 81 de ani Cantareata americana, castigatoare a unui premiu Grammy in 1995 pentru cel mai bun album de muzica gospel al anului, a murit din cauza unui emfizem pulmonar la RML Specialty Hospital din Chicago. Albertina Walker a inceput sa cante in corul bisericii baptiste din West Point de la varsta de patru ani si a fost indemnata sa urmeze o cariera in muzica de catre legendara Mahalia Jackson.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO