Revista presei: Cinci milioane de masini urmarite cu sapte camere video

trafic

Ministerul Transporturilor a introdus astazi rovinieta electronica, in baza careia, soferii ar trebui sa scape de grija documentelor care dovedesc plata taxei de drum. In realitate, acest sistem nu este inca pus la punct, desi a costat 35 mil. de lei.

Romania Libera: Grupul care a castigat dreptul de a implementa proiectul in urma unei licitatii controversate, si anume asocierea UTI/Novensys promisese un sistem complex, integral informatizat, care permitea cumpararea rovinietelor inclusiv online , de pe un telefon mobil cu acces la internet sau printr-un simplu SMS. Contractul a costat 35 milioane de lei, dar, cu toate acestea, soferii nu beneficiaza inca de aceste facilitati. In timp ce Compania de Drumuri sustine ca plata taxei se va inregistra automat intr-o baza de date confruntata permanent cu imaginile video luate din trafic, politia cere in continuare hartii ca dovezi ale platii. Benzinarii adancesc si mai mult confuzia, spunand ca plata rovinietei se va face ca si pana acum.

Gandul: Elena Udrea, despre scandalul frunzei: „O facatura interna sau externa, pentru a face praf un lucru facut in folosul tarii” Ministrul Turismului si Dezvoltarii Regionale, Elena Udrea, care a fost prezent, joi, la Rasnov, la o intalnire de evaluare a pregatirilor pentru Festivalul Olimpic al Tineretului European din 2013, a anuntat promovarea festivalului in cauza ca "proiect de interes national", pentru care va aloca si "o parte din banii din fondurile europene destinate promovarii noului brand turistic al Romaniei".

Jurnalul National: Sarbatori traditionale cu parfum de toamna In acest sfarsit de saptamana au loc trei festivaluri celebre unde puteti redescoperi traditiile romanesti: Ravasitul Oilor la Bran, Festivalul Carnatilor de Plescoi in localitatea buzoiana Berca si Festivalul Castanelor din localitatea Polovragi. Bucurestenii vor putea sa des­copere comorile din lada bunicii, dar si sa se aprovizioneze cu cele mai proaspete fructe si legume de toamna. In Capitala, mai exact in Parcul Bucur Obor si la parterul Primariei Sectorului 2, va incepe astazi cea de-a XII-a editie a Targului anticarilor.

AdevarulAu scapat de TVA, dar nu si de impozit Cei care au construit mai multe locuinte pe persoana fizica au scapat ca prin urechile acului de plata TVA retroactiv pentru proprietatile lor. Acum insa, acesti dezvoltatori platesc impozit pentru fiecare casa in plus in afara celei in care locuiesc. In principiu, dezvoltatorii vizati de aceste noi masuri nu au o problema cu cuantumul impozitului de platit, dar le e greu sa calculeze cat trebuie sa dea acum.

Citește și
contracte munca
Revista presei: Cine sunt angajatii la stat cu 5.000 de euro pe luna
Prețul eliberării Alinei Apostol din „gulagul” chinezesc. Fost deținut al regimului de la Beijing: „Cu chinezii trebuie să negociezi direct!”. Răspunsul Ministerului Justiției din România

EVZ"Legionar", cap al unei grupari paramilitare de trafic de droguri Fondatorul Asociatiei Romanilor care au Activat in Legiunea Franceza a fost retinut pentru coordonarea unei grupari de trafic de droguri, organizate pe principiile unei structuri militare. Presedintele Asociatiei RALF-ROLE (Romanii care au Activat in Legiunea Franceza - ROumanie Legion Etrangere), Horatiu Potra, a fost retinut de procurorii DIICOT, sub acuzatia de trafic de droguri de mare risc.

ZF: Patronatele romanesti au nevoie de expertiza multinationalelor pentru o voce puternica Lipsa de reprezentativitate a marilor companii din patronatele membre in Consiliul Economic si Social, conflictele intre liderii patronatelor, precum si fragmentarea organizatiilor care reprezinta mediul de afaceri in discutiile cu sindicatele si autoritatile fac ca Romania sa nu aiba un patronat puternic, ca alte state europene. Oamenii de afaceri solicita o reforma a patronatelor, dar si o reorganizare a CES-ului.

Articol recomandat de sport.ro
Ce mesaj a transmis fotbalistul eliminat de Istvan Kovacs în Barcelona - PSG
Ce mesaj a transmis fotbalistul eliminat de Istvan Kovacs în Barcelona - PSG
Citește și...
Revista presei:Educatia
Revista presei:Educatia "gratuita" din Romania traieste din "fondul clasei"

Scoala de stat este gratuita, insa a ajuns sa traiasca pe spinarea parintilor. „Fondul clasei", banii pompati pe sub mana in sistem, nu iarta nici un parinte, desi legal nu este obligatoriu.

Revista presei: Cine sunt angajatii la stat cu 5.000 de euro pe luna
Revista presei: Cine sunt angajatii la stat cu 5.000 de euro pe luna

Cea mai misterioasa companie a statului la capitolul salarizare este ROMATSA. Veniturile celor 1600 de angajati ai institutiei care se ocupa de traficul aerian din Romania sunt atat de mari, incat daca vreunul isi divulga leafa risca concedierea.

Revista presei: Orizonturi sumbre! Romania se indreapta spre stagflatie
Revista presei: Orizonturi sumbre! Romania se indreapta spre stagflatie

Managerii se asteapta la scaderea numarului de angajati, stagnarea activitatii si cresterea preturilor, potrivit anchetei de conjunctura a INS pentru lunile septembrie-noiembrie, prima facuta dupa majorarea TVA.

Recomandări
Politico:
Politico: "Ucraina se îndreaptă spre înfrângere". Marile atuuri pe care Putin le are în lupta pentru victorie

Întrebați un soldat ucrainean dacă mai crede că Occidentul va sta alături de Kiev "atât timp cât va fi nevoie".

Gafă rușinoasă a lui Marcel Ciolacu în Qatar. Premierul a încurcat „lecția” cu „erecția”. VIDEO
Gafă rușinoasă a lui Marcel Ciolacu în Qatar. Premierul a încurcat „lecția” cu „erecția”. VIDEO

Marcel Ciolacu a făcut o gafă jenantă în timpul unor declarații de presă susținute în Qatar. Deși avea discursul scris, premierul s-a încurcat și în loc de „lecție” a pronunțat... „erecție”.

Explozie puternică într-un bloc din Craiova. Fațada s-a prăbușit. A fost activat Planul Roșu. O femeie a murit | FOTO
Explozie puternică într-un bloc din Craiova. Fațada s-a prăbușit. A fost activat Planul Roșu. O femeie a murit | FOTO

O explozie de proporții a avut loc, miercuri, în municipiul Craiova. Deflagrația a fost atât de puternică încât fațada blocului s-a prăbușit.