Revista presei: Caz halucinant! I-a fost furata viata pe Facebook!

Ultima actualizare: 17-09-2012 18:06
Facebook

Carolyn Owlett a simtit cum inima ii sare din piept in timp ce cobora la statia de metrou: un barbat necunoscut striga cat il tineau plamanii ca o iubeste si ca doreste sa ii fie sotie.

The Sun: Intrand intr-un tren, femeia, mama unui copil, avea sa descopere ca acesta era doar inceputul unui cosmar adus de un cont pe o retea de socializare. Carolyn avea sa descopere ca o femeie in varsta de 21 de ani din Belgia i-a furat identitatea pe Facebook. Si-a facut o adresa de email si un cont pe Facebook, a downloadat 2000 de poze de pe internet si a invitat toti prietenii si toate rudele adevaratei Carolyn sa fie "prieteni" pe Facebook. Falsa Carolyn, folosind fotografiile si detaliile din viata celei adevarate, a avut o aventura de 17 luni cu Regis Remacle - barbatul care alerga dupa ea la statia de metrou - si chiar pretindea ca este mama copilului lui Carolyn, Billy, in varsta de 3 ani. (sursa foto: The Sun)

CNN: SUA acuza Siria si Iranul ca inarmeaza miscarea libaneza Hezbollah "Hezbollah ramane militia cea mai semnificativa si cea mai bine inarmata din Liban. Nu ar fi reusit acest lucru fara ajutorul Siriei, fara aportul de arme siriene si iraniene", a subliniat ambasadoarea Americana la ONU Susan Rice in cadrul unei intalniri cu presa. "Continuam sa fim profund ingrijorati de influenta distructiva si destabilizatoare a Hezbollah in regiune, precum si de incercarile unor actori straini, inclusiv Siria si Iran, de a sabota independenta Libanului si de a pune in pericol stabilitatea acestuia", a adaugat ea.

Novinite: Sute de studenti protesteaza la Sofia fata de reducerea fondurilor acordate educatiei Sute de studenti au protestat la Sofia, fata de reducerea fondurilor destinate educatiei si cercetarii. Studentii, provenind de la Universitatea din Sofia si de la Academia de Arta, Teatru si Muzica, s-au reunit sub sloganul "Vrem sa studiem!", acuzand Guvernul condus de Boiko Borisov ca ruineaza invatamantul superior din Bulgaria.

Ria Novosti: Exporturile de arme ale Rusiei vor depasi in 2010 suma de zece miliarde de dolari "In fiecare an, valoarea exporturilor creste cu peste 500-600 de milioane de dolari", a afirmat Isaikini, in timpul unei conferinte de presa la Moscova. Anul acesta, "Rosoboronexport va realiza toate livrarile prevazute, iar suma totala va depasi zece miliarde de dolari", a precizat el. In 2009, Rusia a exportat armament in valoare de 8,5 miliarde de dolari, potrivit Serviciului federal rus de cooperare tehnico-militara.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO