Revista presei: Ca o albinuta! Varciu a agatat o blonda si a dus-o la hotel

Ultima actualizare: 20-06-2012 03:24
Liviu Varciu

Liber ca pasarea cerului dupa ce s-a despartit (din nou) de Adelina Pestritu, Liviu Varciu si-a facut de cap, intr-una din noptile trecute, cu o blonda pe care a agatat-o intr-un club bucurestean.

Libertatea: Actorul a ajuns in club pe la miezul noptii, insa nu i-a picat nimic in “plasa” decat pe la ora 3.00 dimineata, cand a pus ochii pe o blondina cu forme apetisante. A dansat cu ea, a pipait-o si a sarutat-o cu patima pana pe la 5.30, cand a convins-o sa-l insoteasca la hotel, pentru a continua ceea ce incepusera la club.

Cancan: Andreea Raicu, cu masina cam sifonata Aparitie desavarsita la evenimentele mondene, Andreea Raicu avea in permanenta grija ca masina ei sa straluceasca de curatenie. De bare infundate sau vopsea scorojita, nici nu se punea problema. De cand s-a impacat cu Tudor Chirila insa, pe masina Andreei au inceput sa apara lovituri suspecte si urme de reparatii, cum numai pe cea a artistului s-au mai putut vedea. Se pare ca bruneta i-a imprumutat stilul de condus total neatent si a inceput prin a-si lovi BMW-ul prin parcari.

Click: Petrecere-surpriza pentru reprezentanta Romaniei la Miss Teenager Revenita recent din Costa Rica, unde a avut loc finala concursului de frumusete Miss Teenager, Rita Muresan a sarbatorit-o acasa la ea, printr-o petrecere surpriza, pe reprezentanta Romaniei, Roxana Emma Dumitrescu (16 ani). Surclasand "dive" din toate tarile lumii, adolescenta a obtinut locul al doilea, dar si premiul pentru fotogenie!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO