Revista presei: Anca Pandrea socheaza din nou: a renuntat iar la haine!

Ultima actualizare: 02-05-2012 01:07
Anca Pandrea

Iurie si Anca au creat, saptamana trecuta, un imens scandal, cand au fost protagonistii unui pictorial XXX. Acesta le-a adus insa si noi oferte, cum este aceea de a deveni imaginea unui salon de infrumusetare.

Libertatea: Cei doi actori au acceptat cu bucurie oferta unui salon de infrumusetare si au participat, ieri, la o sedinta de relaxare si masaj. “Obisnuiesc sa merg des la salonul de infrumusetare, dar nu de putine ori am avut surprize neplacute. De acum inainte voi veni doar aici”, a declarat Anca. Iar cu aceasta ocazie, a acceptat din nou sa ramana fara haine.

Click: Uuuups! Tonciu si-a aratat chilotii rosii in public! Lipsita de orice fel de inhibitii, bruneta si-a desfacut la un moment dat picioarele larg, in vazul lumii, lasand la vedere ceea ce prietenul ei, fotbalistul Nicolae Mitea admira in fiecare seara in dormitor.

Cancan: Bianca l-a dus pe Cristea la un bors de peste Acest privilegiu i-a fost oferit chiar de partenera lui, care a decis sa nu se mai desparta de el nici macar in seara rezervata iesirilor intre fete. Asadar, marti seara, mica lor gasca a mai primit un membru, chiar daca noul venit nu are... sani si joaca fotbal la Dinamo. Ca de obicei, Bianca si-a dat intalnire cu fetele la un restaurant din Capitala. Potrivit planului initial, acestea incearca in fiecare saptamana un fel de mancare nou intr-un loc inedit. De data aceasta a venit randul borsului de peste.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO