Prezenta prezidentiala! Bill Clinton, actor in The Hangover 2

Ultima actualizare: 30-10-2012 07:55
Bill Clinton

In prima parte a acestei comedii savuroase, Mike Tyson a facut furori printre actorii de comedie consacrati si s-a descurcat de minune, iar zvonurile spun ca in partea a doua va juca fostul presedinte al SUA, Bill Clinton.

People: Se pare ca fostul presedinte al SUA, Bill Clinton va avea numai cateva replici, insa va adauga un plus de umor acestei comedii. Surse din apropierea fostului presedinte au declarat ca Bill Clinton este deja in Thailanda pentru a participa la o parte din filmari. In film, Bill isi joaca propriul rol, acela de presedinte, aflandu-se in Bangkok pentru a tine un discurs cu privire la energia regenerabila.

ABC News: J.K. Rowling: "Harry Potter si Talismanele Mortii: Partea I" este filmul meu preferat din franciza "Harry Potter si Talismanele Mortii: Partea I" va intra in cinematografe pe 19 noiembrie si se estimeaza ca va aduce incasari spectaculoase pentru Warner Bros. Reprezentantii studiourilor de film au decis sa faca doua filme pe baza ultimei carti din seria Harry Potter, dupa ce primele sapte au generat, la nivel global, incasari de 5,4 miliarde de dolari. In filmul "Harry Potter si Talismanele Mortii: Partea I", Harry, Ron si Hermione pleaca in cautarea "horcruxurilor", acele talismane in care Lordul Cap-de-Mort (Lord Voldemort) isi pastreaza parti din sufletul sau, cu scopul de a ramane nemuritor.

CNN: Formatia U2 saluta "cu retinere" eliberarea lui Aung San Suu Kyi Exista un sentiment de bucurie retinuta printre cei care militeaza pentru liberarea lui Aung San Suu Kyi", se arata intr-un comunicat al formatiei irlandeze, care i-a dedicat opozantei birmaneze melodia "Walk On" acum circa 10 ani. "In toti acesti ani ne-a fost teama pentru viata sa si trebuie sa ramanem vigilenti pana ce conducatorii birmanezi ii vor reprezenta mai bine pe oamenii care ii guverneaza", se mai arata in comunicatul U2. Opozanta Aung San Suu Kyi, simbolul luptei pentru democratie in Myanmar, a fost eliberata sambata dupa ce a petrecut peste sapte ani in arest la domiciliu, si le-a cerut miilor de sustinatori sa lucreze "la unison" pentru viitorul tarii.

Perez Hilton: Actrita Zsa Zsa Gabor a fost externata  Sotul actritei, Frederic Prinz von Anhalt, a declarat ca Zsa Zsa Gabor a fost externata sambata si este ingrijita acasa de doua asistente. Actrita a fost spitalizata, vineri, pentru a patra oara in ultimele cinci luni, dupa ce medicii i-au descoperit un cheag de sange in picior. Purtatorul de cuvant al actritei, John Blanchette, a declarat ca aceasta a acuzat dureri de picior vineri dimineata. Astfel, a fost chemat un doctor la resedinta actritei, care a depistat cheagul de sange, precizand ca acesta s-ar putea deplasa spre inima.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO