Pepe, dedicatie pentru Oana: Nu vreau sa te mai vad niciodata

Pepe

Iubireadintre Oana si Pepe nu mai este de ajuns pentru ca cei doi sa-si continue casnicia. Solistul le-a marturisit prietenilor ca vrea sa puna punct mariajului si si-a exprimat sentimentele in versuri, dedicandu-i Oanei melodia "E tarziu".

Click: Oana si Pepe pareau un cuplu indestructibil si si-au ascuns problemele chiar si fata de cei mai buni prieteni. Dupa opt ani de iubire,a cum sunt in impas. Solistul a plecat de acasa de mai bine de o saptamana si, ceea ce parea a fi o simpla cearta conjugala se indreapta cu pasi repezi catre un divort. "O iubesc pe Oana, dar, ca nu-mi vad viitorul alaturi de ea, asta este altceva. Nu mai putem continua impreuna", le-a marturisit Pepe prietenilor lui, sambata, la botezul fiului jurnalistei Mara Banica.

Libertatea: Cele mai penibile momente din viata Columbenilor Irinel a purtat la o petrecere colanti verzi, o pijama de tercot si pantofi argintii In toamna anului 2005 irinel Columbeanu s-a facut remarcat prin celebra tinuta Yamamoto de 5000 de euro cu colanti verzi, si haina gen pijama, toate asortate cu pantofi sport de culoare argintie. Ziarele au descris in amanunt toanele vestimentare ale excentricului om de afaceri, Irinel Columbeanu care pana atunci se facuse remarcat doar prin faptul ca obisnuia sa-si schimbe des iubitele foarte tinere. De cateva luni o cunoscuse pe Monica Gabor, o tanara de 19 ani din Bacau care locuia deja in vila sa de la Izvorani.

Ziarul Ring: Irinel: Mama Monicai minte! „Sangele apa nu se face. Urmariti inregistrarile si va veti convinge ca minte”, a declarat Irinel Columbeanu. Afectata de aparitia inregistrarilor cu camera ascunsa in care dezvaluie fata nevazuta a fiicei sale, mama Monicai a explicat: „Sunt socata ca domnul Columbeanu ma foloseste pe mine si pe nepotica mea pentru a o pedepsi pe Monica pentru curajul ei de a pune capat unei casatorii care in ultimii doi ani i-a cauzat numai neplaceri. Acele declaratii sunt nereale si mi-au fost luate sub presiune, cand eram singura cu Irina la Izvorani, in perioada in care Monica se afla in America. In legatura cu declaratiile filmate si facute publice de domnul Columbeanu, precizez ca au fost luate sub o presiune mare, exercitata cateva zile in mod continuu asupra mea. Profitand ca Monica era plecata in America, ma ameninta ca, daca nu spun despre fiica mea ca este dificila si agresiva cu mine si cu Irina, ne va lasa sa murim de foame”.

Articol recomandat de sport.ro
Cine s-ar fi așteptat? Pe ce loc este pusă naționala României de The Guardian înainte de EURO 2024
Cine s-ar fi așteptat? Pe ce loc este pusă naționala României de The Guardian înainte de EURO 2024
Citește și...
Pepe a plecat de acasa, suparat ca Zavo l-a inselat!
Pepe a plecat de acasa, suparat ca Zavo l-a inselat!

Viata Oanei Zavoranu bate orice scenariu de telenovela, iar relatia cu presupusul ei iubit, politicianul Tudor Ionescu, zis Tudy, este una complicata. Se pare ca tanarul este casatorit, nas de cununie fiindu-i chiar Calin Popescu Tariceanu.

Apropiatii Oanei Zavoranu: A fost otravita cu mercur!
Apropiatii Oanei Zavoranu: A fost otravita cu mercur!

Oana Zavoranu sufera, in aceste zile, insa nu din cauza problemelor din viata sentimentala. Vedetei i-a fost descoperita o concentratie mare de metale grele in sange, mai ales de mercur.

Adelina a cazut in depresie ca nu are noroc in amor
Adelina a cazut in depresie ca nu are noroc in amor

Barbatii roiesc in jurul Adelinei, dar vedeta nu-si gaseste fericirea pe plan sentimental. Intr-un an, a schimbat trei iubiti si, coplesita de problemele in dragoste, Adelina a hotarat sa apeleze la ajutor specializat.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Decizie finală privind închiderea magazinelor în weekend. Anunțul făcut de premierul Ciolacu
Decizie finală privind închiderea magazinelor în weekend. Anunțul făcut de premierul Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, joi, că din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend.