O noua ipoteza in cazul Michael Jackson: ar fi vrut sa se sinucida?

08-02-2011 03:36


Michael Jackson

Ultima actiune constienta facuta de Michael Jackson a fost sa ia o sticla de Propofol - puternicul sedativ care i-ar fi adus si moartea - si sa  o dea pe gat ca si cum ar fi baut un suc. Aceasta este teoria lansata de avocatii apararii,angajati de Murray.

People: Aceasta noua ipoteza va fi una din bazele pe care se sprijineste pledoaria apararii, avocatii lui Conrad Murray dorind sa il scoata basma curata pe medic. Murray va pleda nevinovat la procesul care este pregatit sa inceapa pe data de 24 martie. Acesta este acuzat de ucidere din culpa. Intr-o declaratie data politiei, medicul personal al lui Michael Jackson a spus ca megastarul era dependent de propofol si se referea la el ca "lapte".

MTVEminem, prieten bun cu masinile. Face reclama la un autoturism de lux Eminem apare intr-o reclama pentru compania de automobile Chrysler, care aduce totodata si un tribut orasului sau natal, Detroit, din statul Michigan, campania debutand pe micile ecrane americane in timpul transmisiunii Super Bowl. In reclama, Eminem apare la volanul noului Chrysler 200, conducand pe strazile din oras. El parcheaza masina in fata unui teatru in fata caruia, pe un panou, este scris "Keep Detroit Beautiful".

MSNBC: Filmarile pentru "The Hobbit" incep odata cu primavara Filmarile vor debuta pe 21 martie, avand prevazut un buget de 365 de milioane de euro. "Dupa mai multe amanari, suntem acum complet pregatiti si suntem foarte nerabdatori sa incepem ", a declarat, intr-un comunicat, Peter Jackson. Filmarile pentru "The Hobbit", inspirat de romanul omonim al lui J.R.R. Tolkien, au fost precedate de numeroase dificultati, printre care si un conflict cu sindicatul actorilor neozeelandezi. La sfarsitul lunii ianuarie, Peter Jackson, in varsta de 49 de ani, care a filmat celebra trilogie "Stapanul inelelor" in tara sa natala, Noua Zeelanda, a fost operat de ulcer perforat.

The Examiner: Ben Affleck, pasionat de thrillerele politice. Vrea sa regizeze unul Ben Affleck este in negocieri pentru a regiza "Argo", un film care are la baza un articol publicat in revista The Wired, despre criza ostaticilor din Teheran. Articolul publicat in The Wired, intitulat "How the CIA Used a Fake Sci-Fi Flick to Rescue Americans from Teheran", a fost scris de Joshua Bearman, iar scenariul filmului "Argo" este semnat de Chris Terrio. Criza din Teheran a durat 444 de zile, intre 1979 si 1981, cand militantii islamici au ocupat ambasada americana din Iran.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO