"Nostradamus" contemporan: In 2011 un asasinat va zgudui lumea din temelii

Ultima actualizare: 20-09-2012 09:03
Michel Hayek

Cu numai o ora inainte ca noul an sa se instaleze, milioane de arabi au urmarit cu sufletul la gura predictiile barbatului supranumit "Nostradamus al Orientului Mijlociu". Vezi ce ne asteapta in noul an si prin ce schimbari vom trece.

The National: Michael Hayek a facut, pentru al 26-lea an consecutiv, mult asteptatele sale predictii valabile pentru urmatoarele 12 luni. Acesta a profetizat ca intreaga lume va fi zguduita din temelii de un asasinat care va fi de departe supranumit "crima secolului",  insa isi va reveni din acest soc si va fi martora unui razboi, dar unul diferit pentru ca va fi un razboi pentru pace. In ceea ce priveste Emiratele Arabe Unite,  Abu Dhabi va fi in centrul atentiei insa nu la modul figurativ. Pentru prima data, in unele state din EAU se vor amplasa mai multe baze de rachete.

Presedintele american Barack Obama se va afla in situatii fara precedent, si nemaiintalnite de presedintii americani de dinaintea sa. Opozitia din Iran va pierde unul dintre liderii sai de marca.

Bloomberg: Exemplul personal, cel mai puternic! Noul guvernator al statului New York isi reduce salariul cu 5%  Noul guvernator al statului New York, Andrew Cuomo, a anuntat luni ca isi va reduce salariul cu 5 procente, un sacrificiu pe care il vor suporta si colaboratorii sai apropiati, a anuntat un comunicat. Mai multi colaboratori ai noului guvernator, care ii succeda lui David Paterson si care a depus juramantul la 1 ianuarie la Albany, capitala statului, au acceptat reduceri salariale similare, precizeaza comunicatul. "Schimbarea incepe de la varf si vom da un exemplu", a declarat el.

The Herald Sun: Biserica din Egipt unde a fost comis atentatul sangeros de Anul Nou, pe o lista cu tintele vizate de Al-Qaida Lista a fost publicata la 2 decembrie pe site-ul Shumukh al-Islam, care gazduieste majoritatea comunicatelor Al-Qaida si forumuri animate de militanti ai retelei. Sub titlul "Ridica-te si nu mai dormi. Este un mesaj important care se refera la atacuri cu explozibili impotriva unor biserici in timpul Craciunului", autorul cere "oricarui musulman care se ingrijoreaza de reputatia surorilor sale sa arunce in aer" aceste locuri de cult in momentul in care vor "fi pline". Lista include o cincime din bisericile copte din Cairo, Alexandria - unde atacul s-a soldat cu 21 de morti si zeci de raniti - si alte regiuni din Egipt, precum si biserici copte din mai multe tari europene, intre care Franta, Germania si Marea Britanie.

BBC: Grecii vor sa opreasca valul de imigranti turci cu un zid Guvernul grec planuieste sa construiasca un zid de-a lungul frontierei sale terestre cu Turcia, de 206 kilometri, pentru a opri imigrantii ilegali, dupa modelul zidului de la frontiera Statelor Unite cu Mexicul. "Societatea greaca a ajuns la limite in privinta imigrantilor ilegali. Suntem absolut hotarati in aceasta privinta. In plus, vrem sa dam o lovitura hotaratoare gruparilor de trafic de imigranti, care fac comert cu oameni si cu speranta lor pentru o viata mai buna", a adaugat ministrul grec pentru Protectia Cetatenilor, Christos Papoutsis. Papoutsis a comparat planul constructiei cu zidul de 1.050 de kilometri care strabate zone din Arizona, California, Texas si New Mexico, la frontiera Statelor Unite cu Mexicul.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO