Moni, Irinel face cruci pana in pamant la biserica sa-l ierti!

monica si irinel columbeanu

A pacatuit grav! S-a jucat cu doua blonde in dormitorul conjugal, iar acum Iri nu stie ce sa mai faca pentru a drege busuiocul. Duminica aceasta, miliardarul de la Izvorani a fost surprins la slujba, facand cruci pana-n pamant.

Click: O casnicie de aproape cinci ani se consuma acum intre doua avioane, cu amantlacuri, certuri si suparari. In timp ce devoratorii de monden fac pariu pe divortul lor, Moni si Iri isi vad linistiti de vietile separate, care acum par sa nu mai aiba decat un singur numitor comun: micuta Irina. Asadar, sambata aceasta, Moni si-a serbat ziua de nastere peste mari si tari, la Los Angeles, in timp ce Iri se afla cu fetita la Izvorani.

Cancan: "Tanase a scapat pentru ca nu a avut aere de vedeta" Criticat adeseori pentru relatia cu Iulia Tabacaru, Cristi Tanase era sa o pateasca si mai rau din cauza noii iubite, Diana Guresoaie. Capitanul Stelei a avut parte de cateva momente de groaza in discoteca Aqua Park din Oltenita. Intreg orasul inca mai vuieste in urma altercatiei si cu totii o arata cu degetul pe Diana. Fratele patronului respectivului club povesteste ca bruneta a agitat serios apele inainte de venirea lui Tanase: "Anuntase pe toata lumea din oras ca o sa aduca ea un fotbalist de la Steaua, ca sa vina toata lumea in club sa vada ce bine a ajuns. Ea a premeditat tot scandalul din discoteca doar pentru a-si ridica imaginea in oras. Se vorbeste ca ar fi dama de companie de lux, are o imagine foarte proasta in Oltenita". Angajatii de la Aqua Park sunt convinsi ca atitudinea linistita l-a salvat pe Tanase.

Libertatea: Liviule, ce cauta masina ta in fata cabanei unde era DJ Harra? La doar doua zile dupa ce Liviu Varciu a declarat ca DJ Harra nu e iubita lui, pe adresa subiecte@ libertatea.ro a venit o fotografie in care masina artistului era parcata, de Revelion, in fata unei vile din Poiana Brasov, loc unde cantareata si-a petrecut noaptea dintre ani. “Am fost impreuna la munte, nu-i nici un secret. Dar nu vreau sa mai vorbesc despre asta, sa se creada ca-mi fac reclama pe spatele altcuiva”, ne-a spus DJ Harra, deranjata ca actorul a negat relatia.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
Citește și...
Moni e poeta:
Moni e poeta: "Ma ineaca in gol vidul toamnei strambe"!

Irinel Columbeanu s-a insurat cu Monica, atunci o manechina de 19 ani, abia iesita de pe bancile scolii. Pe vremea cand era curtata, tanara inca nu se apucase de studiu pentru bacalaureat, insa avea deja la activ cateva poezii publicate in revista.

Sanziana Buruiana, cu
Sanziana Buruiana, cu "inaintasii" la vedere, la deszapezit masina

Sanziana Buruiana tine mortis sa arate ca orice ar face stie sa fie sexy. La inceputul saptamanii, fostul „iepuras" Playboy a muncit pe rupte sa dea zapada de pe masina, chiar daca era intr-o tinuta sexy, demna de o cafenea de fite.

Inceput de an blestemat pentru vedete? Si Cream a ajuns la spital!
Inceput de an blestemat pentru vedete? Si Cream a ajuns la spital!

2011 a debutat cu ghinion pentru vedetele autohtone. Serban Huidu, Anna Lesko, Viorel Lis, Liviu Varciu, Bianca Dragusanu si, mai nou, Cream au avut de suferit din cauza unor accidente pe partiile de schi, a neatentiei sau a unor boli mai vechi.

Recomandări
Întâlnire de taină la Damasc. Presa din Siria: Șeful Serviciului Secret din România, față în față cu Bashar al-Assad
Întâlnire de taină la Damasc. Presa din Siria: Șeful Serviciului Secret din România, față în față cu Bashar al-Assad

Un diplomat european a dezvăluit, miercuri, pentru Syria TV, că Serviciului Secret din România a vizitat Siria și s-a întâlnit cu președintele Bashar al-Assad și cu directorul serviciilor de informații siriene, Hossam Luke.

Tehnologia care poate apăra România în cazul unui atac cu rachete balistice. A fost testată cu succes de Israel și SUA
Tehnologia care poate apăra România în cazul unui atac cu rachete balistice. A fost testată cu succes de Israel și SUA

Israelul și Statele Unite au folosit pentru prima oară într-o situație reală interceptoarele de rachete balistice împotriva proiectilelor lansate de Iran.

România, mamă vitregă pentru elevi. „Masa caldă” e, de fapt, rece în peste 60% din cazuri. Nu toți copiii o primesc
România, mamă vitregă pentru elevi. „Masa caldă” e, de fapt, rece în peste 60% din cazuri. Nu toți copiii o primesc

"Masa caldă" în școli este în peste 60% din cazuri un sendviș sau un pachet cu hrană rece. Programul național funcționează doar într-o treime dintre școlile alese de Ministerul Educației, care dă vina pe incompetența autorităților locale.