Mirele, catre nuntasi: Am o surpriza pentru voi! Apoi si-a omorat sotia!

Ultima actualizare: 05-10-2012 08:46
crima nunta Brazilia

Un brazilian, care tocmai sarbatorea fericitul eveniment al casatoriei, si-a omorat cu brutalitate sotia in vazul a sutelor de invitati care erau prezenti la petrecere. Apoi si-a ucis si cavalerul de onoare, dupa care si-a luat propria viata.

The Telegraph: Martorii au declarat ca barbatul in varsta de 29 de ani -  Rogerio Damascena - nu a dat niciun semnal cum ca ceva gresit s-ar fi petrecut in cadrul nuntii, ceva care sa fi anuntat masacrul pe care urma sa il comita. Unul din investigatorii politiei a declarat ca nu au un punct de plecare si nu isi pot da seama ce  motive ar fi putut provoca o asemenea tragedie. Se pare insa ca aceste crime ar fi fost premeditate, altfel nu s-ar fi explicat prezenta unui pistol incarcat in cadrul unei petreceri de nunta.

San Francisco Chronicle: SUA, vigilentel pentru a evita comiterea unor atentate in perioada sarbatorilor "Departamentul pentru Securitate Interna si serviciile de mentinere a ordinii si cele de informatii (...) fac tot posibilul pentru a evita ca teroristii sa nu atenteze la securitatea americanilor", a declarat consilierul presedintelui Barack Obama pentru combaterea terorismului, John Brennan. John Brennan a afirmat ca a facut aceste declaratii pentru a-i linisti pe americani, nu pentru a-i alarma. Consilierul a subliniat vineri ca Al-Qaida continua sa incerce sa atace Statele Unite si ca autoritatile sunt deosebit de vigilente in aceasta perioada.

The Guardian: Sotia premierului jamaican crede ca Hillary Clinton se afla sub "influente daunatoare"  Sotia premierului jamaican crede ca secretarul de Stat al SUA este sub "influenta daunatoare" a unui congresmen simpatizant al opozitiei din aceasta tara, pe tema extradarii traficantului de droguri Christopher "Dudus" Coke, potrivit unei note publicate de WikiLeaks. Conform acestei note confidentiale catre ambasada americana din Jamaica, datata din 14 decembrie 2009, Lorna Golding, sotia premierului jamaican Bruce Golding, sustine ca in spatele cererii de extradare in Statele Unite a lui Coke se afla recomandarile congresmenului american Charles Rangel, care ar fi apropiat de opozitia din aceasta tara. Ea insista asupra faptului ca aceasta cerere de extradare are ca scop plasarea intr-o situatie dificila a sotului sau.

Le Figaro: Cetatean rus, condamnat la trei ani de inchisoare in Polonia pentru spionaj Tadeush Y., un cetatean rus care avea permis de sejur in Polonia, a fost arestat de agentia poloneza de contraspionaj (ABW) la 4 februarie 2009. Potrivit Parchetului, el si-a inceput activitatea cu sase ani inainte. Transmitea date direct centralei de informatii militare ruse (GRU) de la Moscova, prin intermediul unui sistem secret de transmisie. Procesul lui s-a deschis in octombrie.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO