Julian Assange si-a facut cont pe site-urile matrimoniale: isi cauta iubita

Ultima actualizare: 06-11-2012 23:37
Julian Assange

Era si pacat ca un om atat de puternic ca Julian Assange sa nu isi caute jumatatea. Asa ca fondatorul site-ului WikiLeaks si-a facut un cont pe site-urile matrimoniale, folosind un nume fals, si a plecat virtual in cautarea jumatatii sale.

The Telegraph: Folosind numele de "Harry Harrison", domnul Assange si-a facut un cont pe site-ul de matrimoniale OK Cupid, auto-proclamatul "cel mai bun site de intalniri de pe Pamant". "ATENTIE!", asa isi incepe Julian Assange descrierea, "Vreti un barbat cu picioarele pe pamant? Cautati in continuare! Eu nu sunt nici pe departe ce cautati voi. Salvati-ne pe amandoi cat inca mai puteti!" Continua prezentarea si spune despre sine ca este un tip "pasional, si o persoana intelectuala", iar femeia ideala este "o sirena alaturi de care sa am parte de o aventura amoroasa pe cinste, cativa copii si sa ia parte alaturi de mine la conspiratii criminale".

The Guardian: Cel putin 25 de oameni au murit in urma unui incendiu la o fabrica de textile din Bangladesh Majoritatea victimelor au murit dupa ce au sarit de la etaj pentru a scapa de incendiu, potrivit politiei si martorilor. Mai multi muncitori au declarat ca anumite usi ale uzinei erau blocate. Focul a distrus uzina imensa a Hameem Group, unul dintre cei mai mari exportatori din tara, care are peste 14.000 de angajati pentru confectionarea de haine pentru marci occidentale, precum Gap si JC Penney. Uzina, care are 11 etaje, este situata la Ashulia, o zona industriala aflata la circa 25 de kilometri nord de Dacca.

The Washington Post: Tarile din Balcani ii aduc un ultim omagiu lui Richard Holbrooke Mai multe tari din Balcani i-au adus, marti, un omagiu lui Richard Holbrooke, arhitectul Acordului de Pace de la Dayton, care a pus capat Razboiului din Bosnia (1992-1995), si emisar al Statelor Unite in Balcani, in timpul conflictului din Kosovo, din 1998-1999.. Pristina a pierdut "un prieten si vocea care apara interesele Kosovo", a declarat premierul kosovar Hashim Thaci, un fost lider al gherilei albaneze.

Ria Novosti: Sisteme de rachete Iskander au fost instalate in vestul Rusiei  Regiunea noastra a primit noile sisteme de rachete Iskander despre care s-a vorbit atat de mult", a precizat Bahin. Rachetele tactice de mare precizie Iskander pot distruge tinte de dimensiuni reduse de la sol, inclusiv rachete montate pe rampele de lansare, piese de artilerie sau sisteme antiaeriene. Raza de actiune a rachetelor Iskander destinate exportului este de 280 de kilometri, iar in versiunea armatei ruse, de 500 de kilometri.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO