Google Body: aplicatia care face din toti utilizatorii de internet, doctori

Google Body

Google schimba macazul: se lasa de spionat oamenii pe strazi si vrea sa faca din toti utilizatorii sai, medici. Asa ca va lansa o noua aplicatie: Google Body, care va prezenta intreg corpul uman, cu muschi, organe si vene tuturor celor interesati.

Daily Mail: Numit Google Body Browser, aplicatia 3D este o noutate in ceea ce priveste studiul anatomiei, care ar putea revolutiona modul in care intelegem functionarea corpului uman, si ar fi extrem de folositoare pentru cercetarile medicale. Gadgetul iti permite sa "navighezi" prin corpul uman, la fel de usor precum poti explora Google Earth. Se poate ca aceasta aplicatie sa fie unealta perfecta pentru cei obsedati de starea lor de sanatate, si care folosesc Google pentru a afla ce ii doare sau cum isi pot trata bolile.

The Independent: Inchisorile din Rusia transforma oamenii in "lupi", afirma ministrul Justitiei "Daca in fiecare an 300.000 de persoane transformate in lupi continua sa iasa din locurile noastre de detentie, foarte curand vom ajunge nu numai la distrugerea tuturor activitatilor statului si ale societatii, dar si la un mare carnagiu", a apreciat ministrul. "Douasprezece luni petrecute in spatele gratiilor mutileaza personalitatea, transforma fie in lup, fie in caine", a adaugat el. Konovalov a insistat intotdeauna asupra unei reforme fundamentale a sistemului penitenciar.

The Wall Street Journal: Autorul atacului din Stockholm ar fi parasit strada aglomerata pentru a-si regla bomba "Teoria noastra actuala privind ultimele miscari ale autorului atentatului este ca a avut dificultati in detonarea dispozitivului si ca din acest motiv facea curse" in apropiere de Drottninggatan, strada comerciala vecina, a explicat comisarul sef al serviciului suedez de informatii (Sapo), Jan Garton. Aceasta teorie ar explica de ce atacatorul a detonat incarcatura pe o strada slab circulata si nu pe axa comerciala plina de trecatori. Sambata dupa-amiaza, in centrul Stockholmului, presupusul kamikaze Taimur Abdulwahab a fost ucis de explozibili pe care ii transporta si cu care, potrivit unui procuror, intentiona sa ucida "cat mai multi oameni posibil".

The Washington Post: Human Rights Watch critica UE si Kievul pentru torturarea imigrantilor ilegali in Ucraina "In Ucraina, numerosi imigranti sunt supusi unui tratament inuman (de catre) graniceri si politie", acuza acest raport, realizat pe baza unor interviuri cu 161 de imigranti ilegali, refugiati sau solicitanti de azil, se arata intr-un comunicat HRW. "Anumiti imigranti au povestit cum i-au torturat finctionarii, inclusiv cu electrosocuri", altii au declarat ca au fost "batuti sau privati de hrana", declara organizatia neguvernamentala, criticand "incapacitatea sau lipsa de vointa" a Kievului de a lupta impotriva acestei probleme.

Citește și
Arma
Americanii au prezentat cea mai rapida arma din lume
„Ce se întâmplă e nebunie curată. Și-au ieşit din minţi. Sunt ruşinea Rusiei”. Omul interzis în Rusia lui Putin vine la București

Fox News: Iranul ameninta ca va ucide generali americani, in urma atacurilor vizand doi cercetatori Comandant al Fortelor Basij din cadrul Gardienilor Revolutiei, generalul de brigada Mohammad Reza Naghdi a fost citat spunand, intr-un discurs postat pe un site iranian, ca "americanii si sionistii murdari trebuie sa nu creada ca, omorandu-ne oamenii de stiinta, pot deturna natiunea noastra de la calea jihadului si ca ne pot speria". Un site al Gardienilor Revolutiei a publicat discursul comandantului Fortelor Basij, anuntand ca generalii americani vor muri.

Articol recomandat de sport.ro
O tânără gimnastă murit la doar 17 ani. "A luat-o de lângă noi în doar 24 de ore"
O tânără gimnastă murit la doar 17 ani. "A luat-o de lângă noi în doar 24 de ore"
Citește și...
Julian Assange si-a facut cont pe site-urile matrimoniale: isi cauta iubita
Julian Assange si-a facut cont pe site-urile matrimoniale: isi cauta iubita

Era si pacat ca un om atat de puternic ca Julian Assange sa nu isi caute jumatatea. Asa ca fondatorul site-ului WikiLeaks si-a facut un cont pe site-urile matrimoniale, folosind un nume fals, si a plecat virtual in cautarea jumatatii sale.

Americanii au prezentat cea mai rapida arma din lume
Americanii au prezentat cea mai rapida arma din lume

Desi suna ca un proiect al viitorului sau ca un scenariu regasit in jocurile video, americanii au demonstrat ca sunt foarte puternici si periculosi cand vine vorba de armament: au facut arma care poate ucide si la o distanta de 140 de kilometri.

"Codul lui Da Vinci" exista! S-au gasit numere si litere in ochii Giocondei

Istoricii care studiaza arta se confrunta cu o problema marca Leonardo da Vinci: au descoperit litere si cifre minuscule in ochii Mona Lisei, pictura enigmatica al carei mister nu a fost descoperit nici astazi, la de 500 de ani de cand a fost pictata.

Recomandări
Un cetăţean polonez care ratase îmbarcarea ar fi anunţat prezenţa unei bombe la bordul avionului aterizat la Timişoara
Un cetăţean polonez care ratase îmbarcarea ar fi anunţat prezenţa unei bombe la bordul avionului aterizat la Timişoara

Un avion care decolase din Polonia, cu peste o sută de pasageri la bord, a aterizat de urgență joi noapte pe aeroportul din Timișoara, după ce a fost primită o amenințare cu bombă.

Moment istoric la căile ferate. S-a lansat în sfârșit licitația de 300 de milioane de euro pentru un tronson foarte aglomerat
Moment istoric la căile ferate. S-a lansat în sfârșit licitația de 300 de milioane de euro pentru un tronson foarte aglomerat

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA a lansat vineri licitația pentru modernizarea căii ferate Constanța-Mangalia, după mai multe amânări.

Reacţii prudente ale oficialilor politici, după exploziile de la Isfahan în conflictul Israel-Iran
Reacţii prudente ale oficialilor politici, după exploziile de la Isfahan în conflictul Israel-Iran

Oficiali politici îndeamnă în primele reacţii - foarte pruente - după riposta Israelului în Iran, la ”evitarea unei escaladări”, relatează AFP.