Caz socant! Doi copii sufera de vampirism! Ii cheama Cullen, ca-n Twilight!

Ultima actualizare: 09-05-2012 08:19
Vampir

Au colti lungi, se feresc de soare si se numesc Cullen. Nu sunt personaje din filmul Twilight, ci asa poate fi descrisa viata de zi cu zi a doi frati din Marea Britanie: Simon, de 13 ani si George de 11 ani.

Daily Mail: Baietii locuiesc impreuna cu parintii in Sudbury, Suffolk si sufera de un sindrom rar numit Displazie Ectodermala Hipohidrotica. Asta inseamna ca baietii n-au voie sa transpire si treuie sa se fereasca de lumina soarelui, care i-ar putea face sa transpire. Nu vor avea niciodata o dentitie normala, ci doar doi colti, asemenea vampirilor. Din cauza acestei "nominalizari", cei doi baieti sufera enorm: "Oamenii sunt oribili", a declarat Simon. "Copiii rad de felul in care aratam, insa adevaratii nostri prieteni ne considera chiar cool", a adaugat George. Aceasta boala este extrem de rara. Sunt doar 7.000 de cazuri in intreaga lume.

The Times: Barack Obama, optimist in privinta evolutiei relatiilor SUA cu tarile musulmane "Nu am eliminat complet unele neintelegeri si suspiciuni care exista de multa vreme dar credem ca suntem pe calea cea buna", a declarat Obama in cadrul unei conferinte de presa in prima zi a vizitei sale in Indonezia, tara cu cel mai mare numar de musulmani din lume. "In ceea ce priveste eforturile noastre de a intinde mana lumii musulmane, cred ca acestea au fost sincere si sustinute", a subliniat el, intrebandu-se asupra rezultatelor politicii sale la peste un an de la discursul pe aceasta tema rostit la Cairo, la 4 iunie 2009.

The Washington Post: George W. Bush ordonase Pentagonului sa analizeze posibilitatea atacarii Iranului si Siriei "Am ordonat Pentagonului sa analizeze posibilitatea unui atac, pentru a opri ceasul bombei cel putin temporar", scrie Bush in cartea "Decision Points", care are 497 de pagini. Bush a discutat cu membrii administratiei si despre un raid aerian sau o operatiune a fortelor speciale impotriva unui obiectiv nuclear din Siria, la solicitarea Israelului. Astfel de atacuri in mod sigur ar fi condus la un amplu conflict in Orientul Mijlociu, iar Iranul probabil ar fi blocat exporturile de petrol si ar fi oferit sustinere financiara militiilor siite si simpatizantilor din Irak, Afganistan si Liban.

AFP: Robert Gates afirma ca "nucleul" al-Qaida ramane la frontiera dintre Afganistan si Pakistan Liderii al-Qaida continua sa actioneze din zona frontaliera si "ofera consiliere, stabilesc prioritatile si acorda o legitimitate celorlalti aliati ai al-Qaida, care actioneaza in alte parti, in special in Peninsula Araba, in particular in Yemen, si in Africa de Nord, in Maghreb", a declarat secretarul american al Apararii, aflat intr-o vizita in Malaysia.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO