Caz socant! Cadavrul unui demnitar de la Casa Alba,gasit la groapa de gunoi

John Wheeler

Misterul care troneaza in jurul crimei lui John Wheeler, fost demnitar al Casei Albe, si gasit mort la groapa de gunoi de langa New York, nu a putut fi rezolvat de politisti.

New York Daily News: John Parsons Wheeler in varsta de 66 de ani, cunoscut pentru construirea monumentului memorial adus veteranilor care au luptat in razboiul din Vietnam, a fost gasit mort la groapa de gunoi care se afla in afara New Yorkului. Misterul mortii sale este si mai mare, cu cat politia nu a facut declaratii publice privind cauza mortii sale. Un vecin a declarat ca la patru zile dupa Craciun a auzit televizorul pornit in casa lui Wheeler timp de o zi si o noapte, chiar daca nimeni nu parea sa fie in interiorul casei. "Era atat de tare pornit, incat il puteam auzi si noi, si am considerat acest lucru foarte ciudat", a declarat vecinul. Wheeler se afla intr-un proces cu un alt vecin care isi construia casa, blocand privelistea din casa acestuia.

AFPTeroristul care a comis atentatul din Egipt intentiona sa intre in biserica Un craniu, care ar putea fi cel al agresorului, a fost gasit la locul atentatului si reprezinta principalul indiciu pentru anchetatori. Medicii legisti, cu ajutorul unor specialisti in chirurgie plastica, incearca sa reconstituie fata pentru a stabili identitatea. Un picior proiectat de explozie pe acoperisul unei moschei din apropiere apartine tot presupului terorist-kamikaze, un barbat de aproximativ 30 de ani. Potrivit anchetatorilor, presupusul terorist dorea sa intre in biserica, unde avea loc o slujba pentru Noul An, dar a fost impiedicat de agentii de politie de la intrare.

Sky News: Barack Obama le cere republicanilor sa astepte 2012 pentru a face campanie electorala Cu o Camera a Reprezentantilor majoritar republicana si un Senat in care democratii si-au vazut redusa majoritatea, Obama va trebui sa fata fata unei opozitii foarte ostile fata de programul sau politic. Dar in avionul care il aduce din Hawaii la Washington, Obama si-a exprimat speranta ca noul presedinte al Camerei Deputatilor, republicanul John Boehner, si liderul minoritatii republicane din Senat, Mitch McConnell, "vor intelege ca vor avea timp sa faca si campanie pentru alegerile prezidentiale din 2012 in 2012". "Misiunea noastra va consta in a ne asigura ca fortificam relansarea" economica, a afirmat el.

CBS News: WikiLeaks: Franta este campioana la spionaj industrial in Europa "Spionajul francez este atat de extins, incat pagubele pe care le provoaca economiei germane, in totalitatea lor, sunt mai importante decat pagubele provocate de China sau Rusia", se arata intr-o telegrama nedatata a Ambasadei Statelor Unite la Berlin. Aftenposten, care a obtinut prin mijloace necunoscute, in decembrie, toate cele 250.000 de documente diplomatice ale WikiLeaks, reproduce, de asemenea, in norvegiana, declaratiile in acest sens ale patronului unui grup german, citat intr-o nota a Ambasadei.

Citește și
Orientul Mijlociu
Israelul se pregatea in 2009 de "un razboi la scara mare" in O. Mijlociu
Pedeapsa primită de doctorița din Suceava judecată pentru că a luat mită de la 280 de pacienți bolnavi de cancer în 20 de zile

The Washington Post: Schwarzenegger, pe Twitter, catre Medvedev: Hai sa mergem la schi impreuna! "@Schwarzenegger: Multumesc. Am fost de acord, imi amintesc. Cu siguranta vom gasi timp", i-a scris Medvedev pe Twitter. Schwarzenegger, care si-a incheiat luni mandatul de guvernator al statului american California, a utilizat site-ul Twitter pentru a-l invita pe presedintele rus sa schieze cu el. Medvedev, care este pasionat de schi, i-a urat, luni, noroc si succes in noile sale interprinderi fostului guvernator, potrivit agentiei ruse.

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
Citește și...
"Nostradamus" contemporan: In 2011 un asasinat va zgudui lumea din temelii

Cu numai o ora inainte ca noul an sa se instaleze, milioane de arabi au urmarit cu sufletul la gura predictiile barbatului supranumit "Nostradamus al Orientului Mijlociu". Vezi ce ne asteapta in noul an si prin ce schimbari vom trece.

Israelul se pregatea in 2009 de
Israelul se pregatea in 2009 de "un razboi la scara mare" in O. Mijlociu

Seful Statului Major israelian, Gabi Ashkenazi, a transmis unei delegatii a Congresului american, la sfarsitul lui 2009, ca se pregateste de "un razboi la scara mare" in Orientul Mijlociu, probabil impotriva Hamas si a Hezbollah.

Schimbarea la fata a lui Barack Obama... inaintea alegerilor din 2012
Schimbarea la fata a lui Barack Obama... inaintea alegerilor din 2012

Dupa ce a incheiat anul politic 2010 intr-o nota pozitiva, in pofida tuturor asteptarilor, Barack Obama va intra intr-o noua faza delicata a mandatului sau, esentiala pentru abordarea in forta a campaniei pentru alegerile prezidentiale din 2012.

Recomandări
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia

Armata Ucrainei a decis să retragă una dintre armele pe care i le-a furnizat Washingtonul, după ce s-a constatat că este vulnerabilă în timpul atacurilor rusești.

Motivele pentru care procurorii au decis să vină acasă la Ion Iliescu, ca să-i aducă la cunoștință urmărirea penală
Motivele pentru care procurorii au decis să vină acasă la Ion Iliescu, ca să-i aducă la cunoștință urmărirea penală

Ion Iliescu devine oficial suspect în dosarul Mineriadei din 13-15 iunie 1990, pentru infracțiuni contra umanității.

Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump.
Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump. "Fără ea, nu vei face nimic, devii un președinte onorific"

Curtea Supremă a SUA a dezbăutut, joi, imunitatea penală a lui Donald Trump. Majoritar conservatoare, aceasta a părut să respingă argumentele candidatului republican la Casa Albă.