Portret: Varsatorul- geniu, incapatanat, nobil si talentat

×
Codul embed a fost copiat

Pentru Varsator, verbul dominant este a sti. Nu mai conteaza daca e vorba de muzica, despre cei din jur, de fotbal sau, de ce nu, de a face bani.


Atunci, sa o luam pe rand. Daca e vorba de muzica, ar trebui sa stiti ca nu mai putin de trei membri din formula de inceput Take That sunt Varsatori. Or fi avut ele un scop astrele si ursitoarele, care i-au nascut pe Robbie Williams, Gary Barlow si Mark Owen sub aceleasi stele, desi, unul a plecat din formatie.

Continuand pe linie muzicala, am putea ajunge la concluzia ca e o zodie buna pentru cantareti. De la generatia veche, in frunte cu mandrul Phil Collins, cu nabadaioasa Sheryl Crowe si pana la mai tinerii Justin Timberlake cel interesant, Shakira cea unduitoare, mult-laudata Rihanna si mai apropiatul Dan Balan, cel mai influent O-Zone din Republica Moldova.

Si, daca Varsatorul are geniu, adica e nascut si sa fie inventator, dupa cum spune la tabel, atunci mai am niste exemple bune. Ce ziceti de inventiile lui Oprah Winfrey din domeniul mass-media? Femeia cu cele mai mari probleme de greutate din istoria televiziunii e si cea mai bogata. Conturile moderatoarei sunt pline ochi, pentru ca a stiut sa speculeze momentul potrivit. Ca pe orice Varsator, aparentele o arata ca fiind blanda, dar aceasta nu e decat o masca pentru impetuozitatea si taria hotararilor sale.

Din nefericire, Varsatorii sunt cam incapatanati, au idei fixe si se lasa condusi de spiritul lor rebel. Asa se explica probabil cum Paris Hilton, blonda care nu se crede blonda, s-a gandit ca poate sa devina un fel de membru Beatles si i-a propus un duet lui Paul McCartney. Starleta se vrea cantareata, dupa cum si actrita Portia de Rossi din Ally McBeal se vrea lesbiana si chiar s-a maritat cu una celebra, Ellen DeGeneres.

Citește și
Laurette
Laurette iti spune cum sunt nativii din zodia Capricorn VIDEO
Ce au păţit poliţiştii care l-au lăsat pe Vlad Pascu să conducă drogat

Am patruns pe taramul femeilor frumoase din Varsator. Cand spunem frumoase intelegem de fapt atragatoare, talentate si gata sa fie adorate de generatii intregi de admiratori. Varsatoarea e plina de farmec, svelta, bine facuta, cu picioare frumoase, o voce foarte placuta si ochi, o minunatie. Exemple sunt nenumarate. Jane Seymour, adica protagonista serialului Dr. Quinn si fosta Bond Girl, Cybill Shepard, partenera lui Bruce Willis din Maddie si David, stilata Diane Lane din Infidela.

Nu puteam sa o uit pe Jennifer Aniston, fosta nevasta a celui mai sexy barbat de pe Planeta, Brad Pitt. Jennifer are 40 de ani, dar a ramas la rolurile din comediile romantice, care o prind inca bine. Cat despre compatibiliati... Relatia lui Jennifer cu Brad, ea Varsatoare, el Sagetator, ar fi trebuit sa fie una care sa le deschida noi orizonturi. Si probabil asa a si fost. Lui i s-a deschis o poarta spre Angelina Jolie.

Un Varsator se potriveste cel mai bine insa cu o Balanta, un nativ din Gemeni sau chiar cu un alt Varsator.

Cat priveste stilul, la unii se dobandeste, dar la Varsatori se mosteneste, iar atunci cand e vorba si de un pic de sange albastru prin vine, apar si printesele. Fiicele celebrei actrite Grace Kelly, Caroline si Stephanie de Monaco sunt amandoua Varsator.

Nu uitam nici de domnii Varsatori. Obiecte de studiu sunt greu-incercatul John Travolta, regretatul Paul Newman, Ashton Kutcher si Seal. Aspectul fizic al Varsatorului poate fi sintetizat prin a spune ca este in general inalt, cu trasaturi usor efeminate, cu ochi frumosi si nelinistiti. Nobil, original si, de aceea, neinteles adesea, este un tip amabil, generos si care nu cunoaste furtunile sentimentale, valurile agitate ale pasiunii si geloziei. Pai, cum altfel si-ar fi luat Ashton nevasta mai tanara, chiar daca o cheama Demi Moore?! Norocos, idealist si nu foarte practic, foarte imprevizibil si contradictoriu, plin de surprize, generos, dar nu cheltuitor cu femeile, putin ipohndru si in orice caz, chinuit de cele mai diverse fobii, barbatul Varsator este o personalitate adesea fascinanta.

Special pentru final, am lasat o categorie aparte de Varsatori, cei care cunosc... in sport. Daca e sa ne uitam la lista, am putea spune ca Varsatorul e nascut sa fie cantaret sau sportiv. Robinho, Romario, Ronaldo, Adriano, Baggio, celebrii antrenori Jose Mourinho si Sven Gorran Eriksson, dar si mamaligarul-sef Hristo Stoichkov sunt cu totii exemple potrivite. Nu puteam sa uit de genialul Hagi, cel mai cel fotbalist roman al tuturor timpurilor, ceea ce ne intoarce un pic la inventivitatea de care dau dovada Varsatorii. Ca sa completam lista de sportivi, cel mai inalt baschetbalist roman Ghita Muresan si cel mai cunoscut baschetbalist din lume Michael Jordan se aniverseaza si ei in Varsator.

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Cum a fost surprins Dani Alves la trei zile după ce a ieșit din închisoare
FOTO Cum a fost surprins Dani Alves la trei zile după ce a ieșit din închisoare
Citește și...
Varsatorii pleaca in vacanta! Vezi ce-ti rezerva astrele
Varsatorii pleaca in vacanta! Vezi ce-ti rezerva astrele

Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de azi.

Laurette iti spune cum sunt nativii din zodia Capricorn VIDEO
Laurette iti spune cum sunt nativii din zodia Capricorn VIDEO

Laurette e nascuta pe 28 decembrie. Nu spune cati ani are, asa cum ii sta bine unei domnite care, dupa o anumita varsta, nu mai da raspunsul la aceasta intrebare indiscreta.

Afla ce spune Neti despre schimbarea zodiilor
Afla ce spune Neti despre schimbarea zodiilor

Daca v-ati nascut sub semnul taurului, acum va simtiti mai mult berbec? Neti a spus la videochatul www.stirileprotv.ro ca astrologii interpreteaza influenta planetelor, dupa coordonatele date de astronomi, asa ca nu au cum sa greseasca.

Recomandări
Cât câștigă un muncitor străin în România. „Țara asta este bună, dar unii oameni îmi adresează cuvinte urâte”
Cât câștigă un muncitor străin în România. „Țara asta este bună, dar unii oameni îmi adresează cuvinte urâte”

În timp ce cererea pentru muncitorii străini este tot mai mare, în România nu ajung suficienți. Agențiile de recrutare spun că unii străini ocolesc țara noastră și aleg Ungaria sau Croația.

Autoritățile ruse susțin că au găsit în sângele teroriștilor o substanţă psihotropă care schimbă percepţia realităţii
Autoritățile ruse susțin că au găsit în sângele teroriștilor o substanţă psihotropă care schimbă percepţia realităţii

Cei patru principali suspecţi arestaţi după atacul terorist de la sala de concerte Crocus City Hall de lângă Moscova s-ar fi aflat sub influenţa drogurilor în momentul în care au executat împuşcăturile în masă - susțin autoritățile ruse.

Pedeapsa primită de paramedicul SMURD care a agresat sexual o pacientă, în ambulanță, în drum spre Spitalul Elias
Pedeapsa primită de paramedicul SMURD care a agresat sexual o pacientă, în ambulanță, în drum spre Spitalul Elias

Un paramedic SMURD, acuzat că a agresat sexual o pacientă pe care trebuia să o transporte în siguranță, la spital, a fost condamnat la 5 ani și 5 luni de închisoare.