VIDEO. Senzatii tari in SUA. Sute de oameni sar cu parasutele de pe un pod si risca SA MOARA

Ultima actualizare: 20-10-2012 03:40

Concurs neobisnuit in statul american Virginia. Sute de oameni din mai multe tari au sarit cu parasuta de pe un pod. Inghesuiala se explica prin faptul ca aceasta activitate este interzisa in Statele Unite.

Pentru ca totusi popularitatea e atat de mare, autoritatile inchid ochii ... o singura zi pe an.

Acest pod de pe New River este foarte cunoscut printre amatorii de senzatii tari din America. Pentru ca se afla la o distanta de 267 de metri de sol, e printre putinele de pe care se poate sari cu parasuta.

"In momentul cand parasesti podul, e libertate pura. Nimic altceva nu mai conteaza, iar apoi vantul incepe sa te loveasca in fata, te simti ca acasa" - spune unul dintre cei pasionati de acest "sport".

"E o senzatie pe care nu poti sa o intelegi decat experimentand-o. E greu de explicat, e adrenalina, e libertate". - povesteste alt barbat.

E insa si periculos, din cauza distantei mici fata de sol. Cel putin trei oameni au murit in ultimii 30 de ani, sarind de pe pod. Tocmai de aceea, aventurile de acest gen sunt in general interzise.

Pentru acest sport extrem, e nevoie de parasute speciale, care se deschid in numai cateva secunde. Drumul pana jos dureaza mai putin de un minut si se termina cu o baie in apele reci ale raului.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO