Pepe i-a furat iubita lui Catalin Josan?

pepe

In momentul in care Felicia, o blonda din Moldova, a inceput sa iasa cu Pepe, ea a renuntat la Catalin Josan pentru a demonstra ca merita sa ajunga la inima latino-loverului.

Libertatea: Pepe nu e, se pare, singurul artist care a ajuns la inima moldovencei din Chisinau, Felicia Munteanu, in varsta de doar 18 ani. Cunoscuti ai acesteia ne-au dezvaluit ca inainte de a-l intalni pe sotul Oanei Zavoranu, blonda era foarte apropiata de Catalin Josan, si el nascut tot in Chisinau. Relatiile dintre ei s-au racit insa in momentul aparitiei in peisaj a lui Pepe, pe care blonda ar fi pus imediat ochii. Totusi, acesta a declarat ca nu stia ca intre Felicia si Catalin ar fi fost vreo relatie. “Intre noi nu se pune problema, in acest moment, de o dragoste mare si de crize de gelozie. Chiar nu conteaza daca Felicia era sau nu cu Josan”, a spus Pepe pentru Libertatea.

Click: Ramona Gabor: «Banii din partaj vor fi donati oamenilor nevoiasi si spitalelor»Ramona Gabor a explicat gestul Monicai, cel de a dona toate bunurile dobandite in urma casatoriei cu miliardarul, spunand ca aceasta isi urmareste doar interesul de mama. Ramona a declarat ca Irinel nu a fost interesat fiica lui, pana cand Monica a intentat procesul de divort. "Pana in momentul cand Monica i-a zis, clar, ca vrea sa divorteze, Irinel, nu avea nici o treaba cu Irina. Nu ieseau nicaieri, in parc sau la film, ca o familie normala. In perioada cand a fost plecata in America, nu a mers sa o viziteze. Nu a avut nimic de obiectat cand Monica a vrut sa o ia pe Irina in America. Din contra, a zis ca e cea mai buna decizie. Cand i-a zis ca vrea sa divorteze, ii cumpara in fiecare zi cate o papusa, s-a implicat in educatia ei si s-a dus pentru prima data la gradinita. Acum ma surprinde, merge la gradina zoologica, in tabara, cred ca vrea sa recupereze timpul pierdut. Oricum mi se pare ciudata aceasta trecere brusca", a declarat Ramona.

Ziarul Ring: Fiul Senatoarei Placinta, consumator de canabis...din 2007! Daca pana acum doar se banuia ca fiul senatoarei PDL, fost ministru al tineretului si sportului, Sorina Placinta ar fi putut consuma droguri, acum nu mai exista niciun dubiu: un important document al procuraturii arata negru pe alb: Placinta jr... consumator de canabis! Intrebat, cu prilejul audierii de catre procuror, daca a consumat alcool sau substante psihotrope, Andrei Placinta a afirmat ca nu a consumat si nici nu obisnuieste sa consume astfel de substante. Totusi, in cuprinsul raportului de expertiza medico-legala nr. A1/13236/2010, din 7.03.2011, se consemneaza „afirmativ consumator de droguri (canabis) din 2007 in cantitate de 1 tigarete la 2-3 luni. Ultima doza administrata a fost in urma cu 4-5 luni – 1 tigara” (fil. 65, verso, vol. II)”, se spune in document. Placinta jr a fost cercetat timp de jumatate de an (o buna perioada chiar in stare de arest) pentru mai multe fapte grave si, in urma cu doar cateva zile, a fost trimis in judecata, in stare de libertate, pentru: tentativa de omor calificat, talharie, ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice.

Articol recomandat de sport.ro
Ce mesaj a transmis fotbalistul eliminat de Istvan Kovacs în Barcelona - PSG
Ce mesaj a transmis fotbalistul eliminat de Istvan Kovacs în Barcelona - PSG
Citește și...
Despartire dureroasa pentru Tonciu. Isi scoate tatuajul cu initialele lui Mitea
Despartire dureroasa pentru Tonciu. Isi scoate tatuajul cu initialele lui Mitea

Relatia dintre Tonciu si Mitea este mai tare decat orice telenovela sud-americana. S-au certat, s-au batut de nenumarate ori, insa acum nu mai e cale de intoarcere pentru Andreea. Mai mult, bruneta va scapa si de tatuajul cu initiala fostului iubit.

Irinel Columbeanu si Irina, in pana cu autocarul cand s-au intors din excursie
Irinel Columbeanu si Irina, in pana cu autocarul cand s-au intors din excursie

Irinel si micuta Irina au fost intr-o excursie organizata de gradinita la care merge fetita si au vizitat salina de la Ocnele Mari, Manastirea Horezu, Pestera Muierilor si Pestera Polovragi.

Ce bine o duc soferii Monicai Columbeanu! 'Banderas' sta in Mexic
Ce bine o duc soferii Monicai Columbeanu! 'Banderas' sta in Mexic

In timp ce Monica Columbeanu traverseaza, poate, cea mai proasta perioada din viata ei, fostii soferi o duc excelent. Adrian “Banderas” Filote lucreaza la un hotel de 5 stele din Mexic, iar Voicu “Ricky Martin” Panzar s-a insurat.

Recomandări
Politico:
Politico: "Ucraina se îndreaptă spre înfrângere". Marile atuuri pe care Putin le are în lupta pentru victorie

Întrebați un soldat ucrainean dacă mai crede că Occidentul va sta alături de Kiev "atât timp cât va fi nevoie".

Gafă rușinoasă a lui Marcel Ciolacu în Qatar. Premierul a încurcat „lecția” cu „erecția”. VIDEO
Gafă rușinoasă a lui Marcel Ciolacu în Qatar. Premierul a încurcat „lecția” cu „erecția”. VIDEO

Marcel Ciolacu a făcut o gafă jenantă în timpul unor declarații de presă susținute în Qatar. Deși avea discursul scris, premierul s-a încurcat și în loc de „lecție” a pronunțat... „erecție”.

Explozie puternică într-un bloc din Craiova. Fațada s-a prăbușit. A fost activat Planul Roșu. O femeie a murit | FOTO
Explozie puternică într-un bloc din Craiova. Fațada s-a prăbușit. A fost activat Planul Roșu. O femeie a murit | FOTO

O explozie de proporții a avut loc, miercuri, în municipiul Craiova. Deflagrația a fost atât de puternică încât fațada blocului s-a prăbușit.