Pepe i-a furat iubita lui Catalin Josan?

Ultima actualizare: 26-10-2012 23:41
pepe

In momentul in care Felicia, o blonda din Moldova, a inceput sa iasa cu Pepe, ea a renuntat la Catalin Josan pentru a demonstra ca merita sa ajunga la inima latino-loverului.

Libertatea: Pepe nu e, se pare, singurul artist care a ajuns la inima moldovencei din Chisinau, Felicia Munteanu, in varsta de doar 18 ani. Cunoscuti ai acesteia ne-au dezvaluit ca inainte de a-l intalni pe sotul Oanei Zavoranu, blonda era foarte apropiata de Catalin Josan, si el nascut tot in Chisinau. Relatiile dintre ei s-au racit insa in momentul aparitiei in peisaj a lui Pepe, pe care blonda ar fi pus imediat ochii. Totusi, acesta a declarat ca nu stia ca intre Felicia si Catalin ar fi fost vreo relatie. “Intre noi nu se pune problema, in acest moment, de o dragoste mare si de crize de gelozie. Chiar nu conteaza daca Felicia era sau nu cu Josan”, a spus Pepe pentru Libertatea.

Click: Ramona Gabor: «Banii din partaj vor fi donati oamenilor nevoiasi si spitalelor»Ramona Gabor a explicat gestul Monicai, cel de a dona toate bunurile dobandite in urma casatoriei cu miliardarul, spunand ca aceasta isi urmareste doar interesul de mama. Ramona a declarat ca Irinel nu a fost interesat fiica lui, pana cand Monica a intentat procesul de divort. "Pana in momentul cand Monica i-a zis, clar, ca vrea sa divorteze, Irinel, nu avea nici o treaba cu Irina. Nu ieseau nicaieri, in parc sau la film, ca o familie normala. In perioada cand a fost plecata in America, nu a mers sa o viziteze. Nu a avut nimic de obiectat cand Monica a vrut sa o ia pe Irina in America. Din contra, a zis ca e cea mai buna decizie. Cand i-a zis ca vrea sa divorteze, ii cumpara in fiecare zi cate o papusa, s-a implicat in educatia ei si s-a dus pentru prima data la gradinita. Acum ma surprinde, merge la gradina zoologica, in tabara, cred ca vrea sa recupereze timpul pierdut. Oricum mi se pare ciudata aceasta trecere brusca", a declarat Ramona.

Ziarul Ring: Fiul Senatoarei Placinta, consumator de canabis...din 2007! Daca pana acum doar se banuia ca fiul senatoarei PDL, fost ministru al tineretului si sportului, Sorina Placinta ar fi putut consuma droguri, acum nu mai exista niciun dubiu: un important document al procuraturii arata negru pe alb: Placinta jr... consumator de canabis! Intrebat, cu prilejul audierii de catre procuror, daca a consumat alcool sau substante psihotrope, Andrei Placinta a afirmat ca nu a consumat si nici nu obisnuieste sa consume astfel de substante. Totusi, in cuprinsul raportului de expertiza medico-legala nr. A1/13236/2010, din 7.03.2011, se consemneaza „afirmativ consumator de droguri (canabis) din 2007 in cantitate de 1 tigarete la 2-3 luni. Ultima doza administrata a fost in urma cu 4-5 luni – 1 tigara” (fil. 65, verso, vol. II)”, se spune in document. Placinta jr a fost cercetat timp de jumatate de an (o buna perioada chiar in stare de arest) pentru mai multe fapte grave si, in urma cu doar cateva zile, a fost trimis in judecata, in stare de libertate, pentru: tentativa de omor calificat, talharie, ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO