Vaduva dependenta de cenusa raposatului: Prima data am bagat degetul. VIDEO

Dată publicare: 09-08-2011 09:22
Dată actualizare: 31-05-2012 04:03


Casie

Lumea e plina de tot felul de ciudatenii, insa cea prezentata de reality show-ul “My Strange Addiction” pe postul de televiziune TLC le intrece cam pe toate. Este vorba de povestea unei femei dependente de cenusa sotului mort.

Casie, in varsta de 26 de ani, a ramas vaduva in urma cu doua luni. Sotul ei a murit in urma unui puternic atac de astm.

Dupa ce l-a incinerat, femeie a decis sa mute cenusa intr-o urna noua. Atunci cand a facut mutare, i-a ramas ceva cenusa pe mana si in loc sa o curate, a mancat-o. Asa a inceput si dependenta.

Mi-a picat pe mana putina cenusa. Nu am vrut sa o arunc asa ca am lins tot ce cazuse. De atunci au trecut 2 luni si eu am devenit dependenta de acest lucru”, povesteste femeia.

Mai mult, Casie poarta urna peste tot pe unde merge.

“Imi iau sotul cu mine peste tot. La cinema, la cumparaturi. Chiar cumpar ce ii placea lui. Si acasa gatesc mancarea lui preferata, chiar daca eu nu mananc asa ceva”, spune vaduva de 26 de ani.

Desi familia este extrem de preocupata de dependenta ei, Casie sustine ca se simte cel mai bine atunci cand il are pe sotul ei langa ea.

Multa lume nu intelege, dar e cat se poate de serios. Asa ma simt mereu aproape de sotul meu”, a declarat Casie.
 

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO