Armata secreta a lui Hitler, formata din caini vorbitori. Ce spun cercetatorii

Ultima actualizare: 16-10-2012 21:51
Hitler cu un caine

Cercetatorii au descoperit planul cu care Hitler spera sa obtina victoria finala - o armata de caini vorbitori.

A ucis milioane de oameni, dar a fost un mare iubitor de animale. Cel mai mare asasin al tuturor timpurilor, Adolf Hitler considera ca animalele sunt la fel de inteligente ca oamenii si spera sa ii faca pe caini sa comunice cu stapanii lor din SS.

Pentru a-i face sa vorbeasca, a infiintat chiar o scoala unde sa ii invete sa scrie si sa citeasca. Scopul era de a ii face sa stea paznici la lagarele de concentrare pentru a permite mai multor soldati sa lupte.

Elevul numarul 1 al scolii din Hanovra era Aire - un terrier ce, potrivit legendelor, invatase sa scrie literele din alfabet si chiar sa discute despre religie si sa invete POEZIE!

Oricat de ridicole par aceste presupuneri, multi din cei care au dus mai departe povestile vorbesc si despre cum un caine a rostit chiar cuvintele "Mein Fuhrer".

Doctorul Jan Bonderson, lector la Universitatea din Cardiff, a povestit in detaliu in ultima sa carte toate initiativele nazistilor. "Este o incursiune fascinanta in mintea nazistilor. E greu de crezut ca au si avut succes in efortul lor".

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO