„Iepurașul de Paște”, un adevărat justiţiar. Momentul în care ia la bătaie un atacator

Dată publicare: 24-04-2019 08:17
Dată actualizare: 24-04-2019 09:47


Blândul iepuraş de Paşte se poate transforma la nevoie într-un adevărat justiţiar.

A dovedit-o un american din Orlando, care fără să stea pe gânduri, i-a sărit în ajutor unei femei care era atacată de un individ.

Bătaia în toată regulă a fost surprinsă de camerele video ale trecătorilor.

Aceste scene demne de un film tragico-comic s-au petrecut pe străzile oraşului Orlando, acolo unde te aştepţi să vezi orice, mai puţin un iepure de Paşte...bătăuş. În acest caz însă, personajul s-a vrut a fi un Super-erou.

„M-am băgat să îi despart. În timp ce încercam să fac asta, atacatorul s-a urcat pe femeie şi a început să o lovească, aşa că a trebuit să încerc o altă schemă pentru a pune capăt luptei, iar aceasta a funcţionat”, a spue Antoine McDonald, bărbat costumat în "Iepurele de Paşte".

Poliţiştii au ajuns şi ei în scurt timp la faţa locului şi iniţial au crezut că e o glumă.

„Agentul de poliţie a venit la mine şi mi-a zis: "dacă mai faci aşa ceva, o să te arestez cu tot cu costumul de iepure". Eu pur şi simplu m-am dus peste ei. Nu am stat pe gânduri. Nu am mai stat să întreb una, alta. Pur şi simplu m-am dus peste ei”, a mai spus Antoine McDonald,

Iepuraşul de Paşte a scăpat aşadar basma curată, dar imaginile care îl arată în centrul acţiunii fac furori pe internet. Pentru că în toată această poveste a fost personajul pozitiv, americanii care îl văd acum pe stradă se opresc să facă poze cu el.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!


VIDEO PROTVPLUS.RO