VIDEO Tânăra care s-a filmat făcând baie într-unul dintre cele mai aride locuri de pe Terra

20-08-2019 11:52


Piscina

Un video inedit surprinde momentul în care o tânără de 25 de ani, din Noua Zeelandă, face baie într-o piscină naturală în mijlocul unuia dintre cele mai aride locuri de pe Pământ.

Bridget Thackwray face parte, alături de partenerul ei, Topher Richwhite, din grupul denumit Expedition Earth, iar cei doi au reușit să filmeze o scenă spectaculoasă în Depresiunea Danakil, din Etiopia, considerat a fi unul dintre cele mai "fierbinți" locuri de pe Terra, scrie Daily Mail.

În imagini, tânăra apare scăldându-se într-o piscină naturală, a cărei apă era foarte sărată. Temperaturile în această zonă depășesc zilnic 40 de grade.

“Deșertul Danakil este unul dintre cele mai fierbinți locuri de pe Terra, situat la una dintre cele mai mici altitudini de pe planetă. Piscina era la 127 de metri sub nivelul mării și era foarte, foarte sărată. Zona este și foarte periculoasă, din cauza bandiților din Eritrea“, a povestit tânăra.

 

 

Depresiunea Danakil mai este cunoscută sub numele de "Leagănul Umanității", după ce aici a fost descoperită o fosilă umanoidă, numită Lucy, care datează de 3,2 milioane de ani, scrie sursa citată.

A fost numit de către National Geographic drept "cel mai crud loc de pe Pământ".

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO