Unde se ascundea un condamnat la închisoare după ce a ameninţat că aruncă o casă în aer


Ultimul update: Luni 17 Februarie 2020 14:01
Data publicarii: Luni 17 Februarie 2020 13:53
Categorie: Stiri Diverse
Unde se ascundea un condamnat la închisoare după ce a ameninţat că aruncă o casă în aer

Un bărbat ce fusese condamnat la închisoare în urmă cu un an, după ce a amenințat că își aruncă în aer locuința, a fost depistat de polițiști într-un şantier de balastiere din Giurgiu, unde era angajat ca portar.

Bărbatul se sustrăgea de la executarea pedepsei, un an de închisoare, primită după ce, în urma unui scandal în familie, a ameninţat că aruncă în aer locuinţa.

El a fost găsit vinovat de tentativă de distrugere, după ce, "în urma unui scandal cu soţia, a tăiat furtunul de la butelia cu gaz şi a ameninţată că aruncă imobilul în aer, iar poliţiştii aflaţi la faţa locului au fost nevoiţi să spargă un geam pentru a intra în imobil şi a-l imobiliza pe bărbat".

El a fost găsit de poliţiştii giurgiuveni într-un şantier de balastiere din satul Onceşti comuna Stăneşti, judeţul Giurgiu, informează Agerpres.

"Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale au organizat pe raza comunelor Slobozia şi Stăneşti, din judeţul Giurgiu, o acţiune pe linia depistării persoanelor urmărite sau pe numele cărora sunt emise mandate de arestare, respectiv mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, ocazie cu care în incinta şantierului unei balastiere din satul Onceşti, comuna Stăneşti, a fost identificat un bărbat de 43 de ani, din comuna Slobozia, judeţul Giurgiu, care efectua munca de paznic pe şantier şi pe numele căruia Judecătoria Giurgiu emisese un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, fiind condamnat la o pedeapsă de un an de închisoare pentru săvârşirea tentativei la infracţiunea de distrugere", a declarat luni, purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu, Cristian Şuţă.

Persoana depistată a fost condusă la sediul unităţii de poliţie pentru întocmirea documentaţiei necesare şi depusă ulterior în cadrul Penitenciarului Giurgiu.

Sursa: Agerpres

VIDEO PROTVPLUS.RO