Un prezentator i-a tăiat, cu foarfeca, rochia colegei sale în direct. VIDEO

12-09-2017 11:14


poza istock

Un prezentator tv spaniol a fost criticat după ce i-a tăiat rochia, cu foarfeca, colegei sale de platou în timpul unei transmisiuni în direct.

Juan y Medio, bărbatul în cauză, prezenta o emisiune alături de colegă sa, Eva Ruiz, atunci când a decis să îi taie rochia. Prezentatorul a precizat că a apelat la acest gest pentru a se răzbuna pe Eva, ca urmare a unei farse anterioare, când aceasta i-a tăiat pantalonii pentru că a refuzat să danseze în timpul emisiunii, conform Daily Mirror

Totuşi, bărbatul nu a purtat pantalonii pe care i-a tăiat colega sa, fiindcă Ruiza i-a adus o pereche de rezervă. Un politician, Teresa Rodriguez, s-a arătat revoltată faţă de gestul pe care l-a făcut bărbatul.

Ea a scris pe contul ei de Facebook: “Ce se va întâmpla atunci când copiii vor vedea aşa ceva? Vor considera că este amuzant să procedeze la fel cu alte fete?”.

La scurt timp după incident, televiziunea Canal Sur a emis un comunicat în care şi-a prezentat scuzele pentru acest incident, numindu-l “o glumă între prezentatori”.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO