Un om al străzii a fost admis la Cambridge la 52 de ani


Ultimul update: Vineri 26 Ianuarie 2018 17:50
Data publicarii: Vineri 10 Noiembrie 2017 15:07
Categorie: Stiri Diverse
universitatea cambridge

Un britanic care trăia de ani buni pe străzi vânzând ziare a fost acceptat la universitatea Cambridge.

Geoff Edwards a fost la Cambridge, unde va studia Literatura engleză. Omul spune că lectura l-a ajutat de-a lungul anilor să-și mențină moralul în lungile perioade în care și-a pierdut locul de muncă, a lucrat ocazional ca sezonier în agricultură, a fost în șomaj, a căzut în depresie și a rămas fără locuință.

Acum acest hobby l-a ajutat să fie admis într-una dintre cele mai bune universități din lume. "Nu pot spune că asta mi-am dorit dintotdeauna, pentru că nici măcar nu visam să ajung la universitate", a declarat el pentru Guardian.

Bărbatul a plecat din Liverpool în Cambridge, unde a locuit în mai multe cămine sau pe străzi. Cu ajutorul unor organizații de binefacere, el a început să vână exemplare din 'Big Issue', un ziar dedicat persoanelor fără adăpost.

Potrivit The Guardian, Geoff a început în urmă cu trei ani un curs la unul din colegiile din Cambridge, obținând note maxime la toate materiile, astfel încât profsorii săi l-au îndemnat să încerce să obțină un loc la universitate, unde în cele din urmă a fost admis.

Sursa: Agerpres

VIDEO PROTVPLUS.RO