Un italian a rămas fără avere şi cu datorii la bănci după ce s-a însurat cu o badante româncă


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Vineri 02 Noiembrie 2018 20:03
Categorie: Stiri Diverse
cuplu batran

O româncă este acuzată de procurorii italieni că ar fi profitat de vârstnicul pe care trebuia să-l îngrijească.

Tribunalul din Ivrea judecă cazul unei badante românce acuzată că a profitat de boala unui bătrân pe care trebuia să-l îngrijească ca să se mărite cu el în speranţa că-i va moşteni averea. Cununia a avut loc în 2012, când bărbatul avea 82 de ani, scrie La Sentinella.

La scurt timp după ce mariajul a fost oficializat, bătrânul a inclus-o în testamentul său pe româncă, iar rudele acesteia s-au mutat în casă cu ei, ceea ce a determinat familia italianului să încerce să apeleze la autorităţi, care abia acum au reacţionat.

Primarul din localitatea piemonteză Pont, unde locuia cuplul, a declarat în faţa magistraţilor că în momentul cununiei nu i s-a părut că bărbatul e conştient de ce se întâmplă, iar românca ar fi spus “Da” şi în locul lui. În plus, martori la ceremonie ar fi fost doar prieteni şi rude ale româncei. După nuntă, femeia ar fi refuzat să mai stea în aceeaşi cameră şi l-ar fi mutat din dormitor.

În următoarea perioadă, bărbatul ar fi rămas fără telefon şi carduri, apoi şi economiile sale din bancă ar fi dispărut. În plus, pe numele său ar fi apărut şi un credit imobiliar. Italianul nu a putut plăti ratele şi, după ce a acumulat o datorie de câteva zeci de mii de euro, a fost mutat la un azil de bătrâni. Dacă tribunalul îi va da dreptate, el şi-ar putea recupera agoniseala de-o viaţă.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO