Un crocodil a murit din cauza stresului provocat de muzica de la o petrecere


Ultimul update: Marti 09 Aprilie 2019 14:21
Data publicarii: Marti 09 Aprilie 2019 14:14
Categorie: Stiri Diverse
crocodil cubanez

Un exemplar dintr-o specie de crocodili în pericol a murit din cauza stresului provocat de zgomotul puternic provenit de la o petrecere organizată în apropierea rezervației. Incidentul a avut loc lângă orașul Chennai din India.

Conservatorii de la Madras Crocodile Bank Trust au declarat că i-au rugat pe turiști să dea muzica mai încet. Erau îngrijorați că vibrațiile de la boxe ar putea face rău reptilelor. S-a dovedit că aceștia au avut dreptate: au descoperit, în rezervație, că reptila de 12 ani a murit, scrie The Mirror.

Crocodilul cubanez nu prezenta răni și nici nu a existat un istoric al diferitelor boli.

Reprezentanții spa-ului de lângă rezervație susțin că petrecerea care a cauzat decesul reptilei a avut loc pe o plajă care nu se afla în proprietatea lor.

„Țarcul crocodililor se află la o distanță foarte mică față de peretele care ne separă de hotel. Au poziționat boxele fix lângă acel perete”, a declarat cofondatorul organizației, Romulus Whitaker.

 

„Credem că stresul a provocat decesul reptilei. Din păcate nu putem să aflăm cu exactitate deoarece reptila a fost descoperită în stare de putrefacție, în piscină”.

Crocodilul cubanez este o specie de talie mică descoperit, găsit numai în Cuba, așa cum sugerează și numele. Este considerat foarte agresiv și un pericol la adresa omului.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon!a 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Mirror

VIDEO PROTVPLUS.RO