Un autocamion încărcat cu 130 de milioane de albine s-a răsturnat


Ultimul update: Marti 11 Iunie 2019 20:55
Data publicarii: Marti 11 Iunie 2019 11:12
Categorie: Stiri Diverse

Un autocamion încărcat cu circa 133 de milioane de albine s-a răsturnat luni pe o şosea din statul american Montana, roiurile de insecte care s-au răspândit la faţa locului îngreunând activitatea echipelor de intervenţie, relatează New York Post.

Autocamionul care transporta peste 18.000 de kilograme de albine s-a răsturnat pe o stradă din Bozeman, Montana, în timpul deplasării către North Dakota din California, conform postului KTVQ-TV.

Un adjunct din cadrul departamentului de pompieri a declarat că prezenţa unui număr atât de mare de albine a provocat confuzie în rândul echipelor de intervenţie, scrie Agerpres.

''Trebuia să stabilizăm camionul pentru că se afla pe o parte şi din el se scurgea combustibil'', a declarat Brian Nickolay. ''Am luat toate măsurile de precauţie pentru a asigura siguranţa membrilor noştri (...) şi pentru a reduce riscul de a fi înţepaţi'', a adăugat reprezentantul departamentului de pompieri.

Un apicultor a declarat postului citat că 18.000 de kilograme de albine reprezintă echivalentul a circa 133 de milioane de albine.

Cei doi bărbaţi aflaţi în autocamion nu au fost răniţi.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Plan Roşu, după ce un autocar cu copii s-a răsturnat între Pârâul Rece şi Râşnov
O mașină s-a răsturnat pe Autostrada Soarelui, lângă Feteşti. Un mort şi un rănit
Un microbuz cu pasageri s-a răsturnat în Constanța. Bilanțul victimelor
FULLSCREEN
Un autocamion încărcat cu 130 de milioane de albine s-a răsturnat
  • /

Sursa: Agerpres

VIDEO PROTVPLUS.RO