Un adolescent de 19 ani a făcut avere la bursă, uitându-se pe Youtube. A pornit cu 200 de lire

Dată publicare: 24-02-2021 22:40
Dată actualizare: 25-02-2021 07:17


Adam Mlamali

Un adolescent de 19 ani a reușit să facă avere, pornind de la 200 de lire sterline. I-a investit în acțiuni și a obținut 200.000 de lire, învățând să tranzacționeze de pe Youtube.

Adam Mlamali, în vârstă de 19 ani, a pornit cu o investiție extrem de mică, dar a reușit să o multiplice în mod surprinzător, într-un an. Spiritul său întreprinzător s-a manifestat când și-a lansat o mică afacere cu bijuterii în Marea Britanie, dar apoi s-a hotărât să-și încerce norocul și cu tranzacționarea de acțiuni.

„De copil, îmi doream să fiu astronaut, eram foarte interesat de spațiu. Așa, primii bani i-am investit în acțiuni Virgin Galactic, când compania era la început, și s-au multiplicat cu 100%,” a povestit Adam Mlamali, citat de publicația The Sun.

A avea un interes real pentru o companie este cel mai important lucru atunci când vine vorba de a obține profit, consideră adolescentul.

„Cercetează compania în care vrei să investești, ceea ce va face ca investiția să se multiplice de 10 ori, pentru că știi că poți aplica din nou același tip de analiză și că nu te bazezi pe altcineva în afară de tine” îi sfătuiește tânărul investitor pe cei care vor să-și încerce norocul la bursă.

Adam Mlamali avere bursa

„Dacă nu știi în ce investești, păstrează-ți banii, pentru că un joc complet” spune acesta. În următorii zece ani, el crede că va ajunge să câștige un milion de lire, iar în prezent își susține familia, greu încercată financiar, arată sursa citată.

Sursa: The Sun


VIDEO PROTVPLUS.RO