Tânără torturată de părinți, după ce a refuzat o căsătorie aranjată. Au turnat ulei încins pe ea

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13
Tanara torturata
Facebook/FBI

Părinții unei adolescente au fost puși sub acuzare pentru că și-au torturat fiica, din cauză că refuzase o căsătorie aranjată. Mai mult, tânăra este dată dispărută de mai multe luni.

 

Abdulah Fahmi Al Hishmawi (34 de ani) și Hamdiyah Saha Al Hishmawi (33) de ani, ar fi încercat să o sugrume pe fiica de 1 ani, Maarib Al Hishmawi. Mai mult, cei doi ar fi bătut-o și turnat ulei încins pe trupul acesteia, a declarat șeriful ținutului Bexar, Javier Salazar.

„Există indicii că, în multiple ori, tânăra a fost rănită, părinții aruncându-i ulei încins pe corp. A fost bătută cu mătura, iar la un moment dat a fost sugrumată până în punctul în care aproape că a leșinat”, a mai spus Salazar, conform Newsweek.

La jumătatea lui 2017, Al Hishmawi a descoperit că părinții săi au aranjat să o căsătorească cu un bărbat mai în vârstă, în schimbul a 20.000 de dolari. Pentru că a refuzat, părinții au început să fie violenți cu ea. Ca abuzurile să înceteze, fata a acceptat în cele din urmă căsătoria, dar a început să pună la cale un plan prin care să fugă de acasă, înainte ca nunta să aibă loc.

Astfel, pe 30 ianuarie, tânăra a fugit de la Liceul William Howard Taft. Timp de o lună, ea a fost dată dispărută. Autoritățile au speculat că s-a întors în Orientul Mijlociu și au cerut ajutorul Biroului Federal de Informații, solicitându-le să cerceteze dispariția fetei.

 Ea a fost găsită ulterior, fiind preluată de Protecția Copilului, alături de ceilalți cinci frați.

„Este foarte probabil ca și bărbatul cu care urma să se căsătorească să fie pus sub acuzare”, a mai spus Salazar.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO