Tânără filmată în timp ce fură, într-o benzinărie din Brăila. Apelul polițiștilor

Ultima actualizare: 26-07-2019 13:56

Poliţiştii din Brăila caută o femeie care a furat, în numai trei minute, alcool, odorizante auto şi scrumiere dintr-o benzinărie din localitatea Viziru.

Camerele de supraveghere ale staţiei au surprins momentele în care individa îşi îndeasă în poşetă toate produsele.

În imagini se vede cum femeia îmbrăcată într-o rochie roşie, lungă, îşi face de treabă pe lângă standul de băuturi alcoolice. Ia o sticlă de whisky de pe raftul de sus şi o băga într-o poşetă neagră.

La fel, se apropie de un alt stand, de unde fură scrumiere şi odorizante, apoi revine la rafturile cu alcool şi mai ia încă trei sticle de băutură. Administratorii benzinăriei au vizionat aceste imagini şi le-au pus la dispoziţia poliţiei, dar au hotărât să le facă şi publice, pentru că persoanele care o recunosc pe femeie să o denunţe.

Conform martorilor, ea are aproximativ 40 de ani şi a venit la staţia de alimentare pe jos. Pe reţelele de socializare, au apărut deja persoane care au declarat că au văzut-o furând şi dintr-o benzinărie din Constanța.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO