Străinii sunt foarte încântați de cluburile din Mamaia: ”Cele mai bune petreceri sunt în România”


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Sambata 28 Aprilie 2018 07:32
Categorie: Stiri Diverse

A fost o noapte albă după o zi plină, la malul mării! Iar printre turiștii care se distrează chiar de joi seara, pe litoral, sunt și mulți străini care au auzit de marea noastră de la părinți sau de pe reţelele de socializare.

Și n-au fost doar.. povești! Când au ajuns, toți au fost fermecați de atmosferă și de peisaj.

Cu soarele în palme, răsăritul de la Mamaia n-a fost nicicând atât de aproape de tinerii veniți de peste tot din lume. Vrăjiți de valurile marii, toți au dansat și au pozat ”mingea de foc” ivită din apă, soarele. Energia miilor de turiști a trezit la viață întreagă stațiune.

Miguel a venit cu prieteinii din Spania ca să își sărbătorească la Mamaia ziua de naștere.

Sosiți din Anglia, Norvegia, Finlanda sau Franța, tinerii au găsit la Mamaia un decor ireal, la care, dimineața, soarele roșu-aprins a contribuit din plin.

Erika: ”Îl ador, este extraordinar, iar peisajul este fantastic, nu îmi vine să cred că sunt aici. În Londra plouă tot timpul, dar aici este incredibil.”

Chiar dacă nu toată lumea a ajuns încă la mare, festivalul de muzică electronică a strâns deja 10.000 de participanți. Cei mai mulți sunt străini, într-o petrecere continuă care a început vineri seară și se va încheia abia săptămâna care vine.

Peste zi, corturile au fost din nou pline de tineri care dansau - uimiți de ce au descoperit pe litoralul de la noi.

Claire este pentru prima dată în România și și-a lăsat la Londra cei doi băieți de doar doi ani. Ca și ceilalți participanți la festival, a auzit de Mamaia în cluburile din Anglia și pe rețelele de socializare.

Claire: ”Este cea mai bună muzică, cei mai frumoși oameni, frumos!”

Christa: "Prietenii mi-au spus.. Christa trebuie să vii cu noi..Și le-am spus..bine, ok. Tatăl meu, care este cel mai bun din lume, mi-a spus..hai să o facem ..hai să mergem. Cele mai bune petreceri sunt aici în România".

De sâmbătă, cluburile din nordul litoralului își deschid terasele, și peisajul se va schimbă complet.

În timp ce la festivalul de muzică electronică nu contează eticheta, la unele cluburi se poate intra doar cu invitație, iar ținuta este pe măsură.

Organizată în jurul unei piscine, la o petrecere sunt acceptați doar clienții hotelului, iar miza cea mai mare este o șampanie care este vândută cu 100.000 de euro. Sticla de șampanie are un metru înălțime.

Rețeta de a-și ține oaspeții aproape toată ziua o întâlnim la toate cluburile din nordul stațiunii. Banii cheltuiți de turiști în cluburile din Mamaia Nord sunt atât de mulți, încât au generat o mulțime de glume pe internet.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

VIDEO PROTVPLUS.RO