Avem soluția și pentru cei care nu petrec revelionul la restaurant, dar nu vor nici să stea acasă. În multe orașe din țară vor fi organizate petreceri în stradă, ca în "vremurile bune", cu artificii și concerte în aer liber.

În Capitală, Revelionul va fi sărbătorit afară doar în sectorul 3, în Parcul Alexandru Ioan Cuza, cu un concert, care va începe la ora 22:00 și cu artificii la miezul nopţii.

Petreceri vor fi și în Piața Mare din Sibiu, dar și în fața Palatului Culturii din Iași, unde focul de artificii va dura un sfert de oră. În Constanța muzică vă fi pusă mai mulți DJ-i, iar la Brașov, spectacolul va include efecte de lumini.

În Piața Libertății din Timișoara va avea loc un concert fără artificii la miezul nopții. În schimb, la Cluj-Napoca vor fi doar artificii, la fel ca la Oradea - unde spectacolul de artificii va fi transmis LIVE, dintr-o dronă, pe un ecran amplasat în centrul orașului.

Muzică vă răsuna și în Târgu Jiu, Bistrița, dar și în Piața Dacia din Buzău.

Cele mai multe petreceri vor începe după ora 20. Desigur, măsurile sanitare vor fi respectate, iar masca de protecție este obligatorie. La aceste petreceri nu este însă impus un număr maxim de participanți.