Putin, acuzat că ”a furat o medalie de aur” după finala Cupei Mondiale. Ce s-a petrecut de fapt

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13
vladimir putin, medalie, finala cupei mondiale,
Reddit

Un moment surprins de numeroși suporteri care au urmărit finala dintre Franța și Croația a devenit sursă de acuzații la adresa lui Vladimir Putin pe social media, relatează cel mai citit ziar din Marea Britanie, Metro.

În timpul ceremoniei de premiere de după finala de duminică, unii suporteri au surprins cum asistenta FIFA care îi înmâna medalii de aur lui Vladimir Putin pentru a le atârna de gâtul jucătorilor francezi îi șoptește ceva liderului rus după care își pune o medalie în buzunar.

Momentul a fost surprins de camere și a dat naștere la un val de acuzații la adresa lideului rus. Zeci de utilizatori s-au întrebat pe Twitter dacă nu cumva Putin a decis să păstreze suvenir o medalie de aur de la Cupa Mondială așa cum ar fi făcut în urmă cu câțiva ani.

Liderul rus a fost acuzat în 2013 de patronul unei echipe de fotbal american ca i-a furat un inel încrustat cu diamante, primit dupa ce echipa sa a câștigat, în 2005, Super Bowl.

Mesajele prin care utilizatorii se întrebau pe Twitter sau Reddit dacă Putin a furat o medalie au devenit virale cu mii de distribuiri și comentarii. ”Oamenii cred că Vladimir Putin a pus un oficial FIFA să fure o medalie pentru el” a scris Metro.

Publicația a elucidat însă misterul - se pare că asistenta FIFA a realizat că Hugo Lloris era ultimul din echipa Franței care urma să primească o medalie, astfel că rămâneau cu un exces de medalii așa că a pus una în buzunar pentru a nu o pierde.

De obicei, țărilor li se alocă un număr de medalii și pentru stafful tehnic și jucătorii care nu făcut parte din echipa de 23, dar care au jucat un rol în calificări.

Did this woman, standing next to Putin, steal a gold medal from the World Cup?! from r/sports

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO