Producătorii de jucării se pregătesc pentru Crăciun. Dronele și animalele de pluș „inteligente”, printre favoritele copiilor


Ultimul update: Vineri 26 Ianuarie 2018 17:50
Data publicarii: Joi 09 Noiembrie 2017 07:55
Categorie: Stiri Diverse

Cei mici mai au o lună şi jumătate la dispoziţie să se decidă ce îi vor cere lui Moş Crăciun. Cu siguranţă, producătorii de jucării sunt însă mai nerăbdători decât părinţii să afle ce va conţine lista.

 

Aşa că, la Londra, au adunat un grup de copii care să testeze jucării şi să-şi aleagă favoritele. În cazul băieţilor, au câştigat dronele, în timp ce fetiţele au fost cucerite de jucăriile din pluş interactive.

Dacă nu vă place ideea de a avea un animal în casă, acesta este cel mai bun înlocuitor: un tigru de pluş care interacţionează cu copilul dumneavoastră. Tigrul de jucărie toarce când e mângâiat, îşi mişcă ochii, urechile, botul şi coada, iar din când în când răspunde la comenzi.

În altă parte, o fetiţă testează un ou de jucărie. Dacă îl va încălzi suficient, oul va ecloza, şi va scoate la iveală un animăluţ surpriză. Tot pe surpriză mizează şi producătorii acestei jucării: o minge în care se află păpuşi miniaturale. Copiii adoră să colecţioneze hainele şi accesoriile, care se vând separat.

Frederique Tutt, analist de piaţă: „Cred că succesul se datorează elementului surpriză. Copilul nu ştie ce va găsi înăuntru şi abia aşteaptă să le deschidă, iar asta a generat filmuleţe virale pe YouTube."

Foarte populare sunt şi niște maimuţe mici, care se pot agăţa de deget şi care scot până la 50 de sunete diferite.

Un unicorn drăgălaş, care se transformă într-unul ameninţător, are mai puţin succes şi nu a ajuns pe lista celor mai râvnite jucării, spre deosebire de drone, care au fost adevăraţi magneţi pentru băieţeii din grupul de studiu.

VIDEO PROTVPLUS.RO