Povestea femeii care și-a părăsit soțul pentru un om al străzii: „Mă simțeam ca o școlăriță”

09-04-2019 15:38


Povestea femeii care și-a părăsit soțul pentru un om al străzii: „Mă simțeam ca o școlăriță”

Britanica Louise Morecome, mama a cinci copii, și-a părăsit soțul pentru un om al străzii în vârstă de 39 de ani, care dormea într-o parcare.

„A fost ca într-un film Disney. În sfârșit am obținut finalul fericit. Când l-am cunoscut pe Stuart, era foarte frig afara, iar el dormea într-o parcare în noiembrie. Mirosea și avea părul murdar. N-aș fi crezut că este iubirea vieții mele. Dar apoi i-am tăiat părul și l-am ajutat să găsească un job, iar după aceea iubirea noastră a înflorit. Abia aștept să ne căsătorim în următorii ani”, a mărturisit Louise.

În 2017, ea a organizat un grupă pentru a-l ajuta pe bărbat. În acea perioadă, era deja nefericită în mariajul său.

Vedeți imaginile cu cuplul aici.

„Eram nefericită, pentru că simțeam că relația mea s-a sfârșit. Apoi mi-a atras atenția un bărbat care dormea afară, cu nimic mai mult decât un sat de dormit, în timp ce eu mă îndreptam spre casa mea călduroasă”, a declarat Louise pentru The Sun.

Ulterior, ea a mobilizat un grup de persoane, pentru a strânge pături, haine și încălțăminte pentru el.

„M-a făcut să mă simt specială”

 

„Am început să vorbim și m-am uitat cu groază la mica sa „avere”: o saltea și câteva pături murdare. Am făcut schimb de numere de telefon și i-am zis să îmi dea mesaj dacă are nevoie de ceva. Străzile reprezintă un loc înfricoșător. Pe măsură ce au trecut spătămânile și am început să îl cunosc, am început să mă rog să îl găsesc pe Stuart la locul lui obișnuit. Într-o noapte, când mă îndreptam spre parcare, am simțit că am fluturi în stomac. Mă simțeam ca o școlăriță. Inițial, m-am gândit că nu mă pot îndrăgosti de el. Aveam o casă drăguță, iar Stuart părea un vagabond murdar, dependent de droguri. Doar eu am văzut că are un suflet bun. Când vorbeam cu el, m-a făcut să mă simt specială.”

După ce voluntarii l-au ajutat pe Stuart să-și găsească o locuință, femeia a decis să nu îl mai caute o perioadă.

„În aprilie 2018, am simțit că nu mai pot rezista. I-am dat mesaj și i-am zis să iasă din casă. A fugit spre mine, m-a sărutat pasionat și apoi a plecat. A fost cel mai romantic lucru care mi s-a întâmplat. M-am simțit îngrozitor și i-am mărturisit soțului meu că sunt îndrăgostită de altcineva.”

Astfel, au decis să divorțeze, iar Louise și Stuart s-au mutat împreună.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: The Sun

VIDEO PROTVPLUS.RO