Polițiștii care s-au bătut cu zăpadă au curăţat apoi luneta unui şofer, în trafic. Reacţia acestuia

15-01-2021 17:01


Doi polițiști simpatici din Sibiu fac senzație pe internet - apar în tot felul de situații amuzante, care le înfățișează latura prietenoasă.

Succesul lor a fost atât de mare, încât inspectoratul a preluat imaginile și le-a distribuit pe pagina sa de Facebook.

Acum câteva zile, cei doi agenţi s-au dat jos din maşina cu care patrulau și... s-au bătut cu zăpadă.
Cele două personaje care le-au ținut isonul în momentele de veselie sunt mama şi fiica. De filmare s-a ocupat tatăl.

Pentru că reacțiile au fost pozitive, polițiștii au decis să continue nu doar să facă astfel de gesturi, ci să le și filmeze. Seara trecută, la semafor, au observat că mașina din fața lor era plină de zăpadă


Viorel Teacă, polițist: „Stăteam în mașină şi chiar mi-a zis colegul: ia, uite-l pe cel de Alba! Du-te! Atât mi-a zis, du-te! Am ştiut ce a vrut să spună şi m-am dus şi am șters rapid luneta şi cred că a observat mai târziu”.

Şoferul le-a mulţumit poliţiştilor prin clasicul semn luminos cu avariile maşinii.

Viorel Teacă, polițist: „Trebuie să se teamă doar cei care nu respectă legea, vorbim despre infractori. iar ceilalţi ca mine şi ca dvs., ca noi toţi, şi copiii, toţi suntem predispuşi la o greșeală minoră. Nu trebuie să avem tracul acesta faţă de poliţist. până la urmă şi sub haina asta e un simplu om."

Viorel Teacă nu face fapte bune doar când este filmat. Acum doi ani, a organizat o strângere de fonduri pentru un băieţel bolnav de cancer, care a fost operat în Ungaria şi e bine acum.

Tot el a pus la punct un program de inițiere în manevrele de prim ajutor.


VIDEO PROTVPLUS.RO