Personajul din clipul ”Cristi, bă, Cristi”, reţinut după ce a condus fără permis


Ultimul update: Duminica 15 Octombrie 2017 18:29
Sursa: gorj-domino.ro
Data publicarii: Luni 09 Octombrie 2017 21:25
Categorie: Stiri Diverse
cristi ba cristi

Personajul din celebrul clip “Cristi, bă, Cristi!!”, care a devenit viral pe internet în 2016, a fost reținut de polițiștii gorjeni, duminică seara, după ce a condus maşina fără permis.

Cristian Antonescu, din comuna Broșteni, a județului Mehedinți, avea permisul suspendat, dar cu toate acestea s-a urcat la volan, reușind să ajungă în Gorj. La Motru însă, polițiștii au încercat să-l tragă pe dreapta, în timp ce circula cu autoturismul Audi A6, dar fără rezultat, relatează gorj-domino.ro.

”A refuzat să oprească. Poliţiştii au procedat la urmărirea acestuia, folosindu-se semnalele acustice şi luminoase ale autospecialei, până la limita cu județul Mehedinți, fără ca autoturismul să poată fi oprit. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit ca autoturismul în cauză este proprietatea unei femei de 35 de ani, din comuna Broșteni, județul Mehedinţi, care, atunci când a fost contactată telefonic, a precizat că se află în Italia și a lăsat autoturismul la domiciliu, în grija soțului său. Ulterior acesta s-a prezentat la sediul Poliției Motru și a precizat că a încredințat autoturismul unui alt bărbat, din localitatea Broșteni”, se precizează într-un comunicat de presă al IPJ Gorj.


Foto: www.gorj-domino.ro

Anchetatorii au stabilit însă că bărbatul de 46 de ani minte și chiar el a condus autoturismul, motiv pentru care l-au condus direct în arest. După 24 de ore, luni, procurorii din Motru au decis, eliberarea acestuia.

Cristian Antonescu a devenit cunoscut în 2016, când filmuleţul ”Cristi, bă, Cristi!” a devenit viral pe internet. Clipul înfăţişează un bărbat în timp ce este muşcat de un câine, iar în loc să se apere, acesta, ţinând în mână o ţigare, cere ajutorul stăpânului animalului, pe nume Cristi.

Sursa: gorj-domino.ro

Femeie din Bacău, agresată și amendată pentru că a vrut să ajute un cățel
Pui de cihuahua, abandonat pe aeroport. Povestea tristă a stăpânei sale
Pui de cihuahua, abandonat pe aeroport. Povestea tristă a stăpânei sale
VIDEO PROTVPLUS.RO